Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

'Tots alhora', contacontes sobre astronomia

Imprimir
Data
diumenge
15
maig
de 12:00h a 13:00h, mNACTEC Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

El Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) proposa una nova activitat adreçada als més petits (de 3 a 6 anys) i les seves famílies, perquè descobreixin el museu amb activitats a la seva mida, tot experimentant i jugant.

El joc preferit d'en Jan és fer preguntes difícils i estranyes als seus pares. Avui és un dia de fred i neu, i com que no pot sortir al carrer, decideix posar a prova als seus pares. Quin misteri els tocarà resoldre avui? Us ho explicaran al mNACTEC tot sentint el conte 'Tots alhora' d'en Jordi Flos.

En aquest conte sobre astronomia descobrireu la història d’en Jan, un nen curiós i intel·ligent a qui li agrada descobrir coses noves. A partir de jocs i dinàmiques amb els infants, descobrireu el món d’en Jan i, amb l’ajuda de tots els pares, desxifrareu alguns enigmes del nostre dia a dia. Descobrireu els misteris dels planetes, les estrelles que ens fan de 'barret' al cel...

Per participar a l'activitat cal fer reserva prèvia. Es pot fer a través de la web del mNACTEC fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al  93 736 89 66.

I si us quedeu amb ganes de més, consulteu els tallers de tecnologia per a famílies i totes les activitats familiars que ofereix el mNACTEC.

Organitza
Organitzat per:
mNACTEC Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Lloc
mNACTEC Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Rambla d'Ègara, 270
08221 Terrassa
Tel. 93 736 89 66
Preu Preu: 1 euro (entrada a part; menors de 8 anys tenen entrada gratuïta)
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
Lloc A tenir en compte: Es pot reservar a través del web del mNACTEC fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir de llavors cal reservar per telèfon al 93 736 89 66.​
EDATS
edat edat edat edat
3
edat
4
edat
5
edat
6
edat edat edat edat edat edat edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015