Publicitat
Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

El Circ Raluy presenta 'Fortius' a Terrassa

Imprimir
Data
diumenge
13
maig
de 12:15h a 14:15h, Plaça Nova
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

El Circ Raluy presenta a Terrassa el seu nou espectacle dins la XVI Fira Modernista. Titulat 'Fortius', és una proposta que combina el passat amb el present, amb habilitat, destresa i el gust per les coses ben fetes. Dins l'acollidora carpa del Circ Històric Raluy, gaudireu de la màgia de ser durant un parell d’hores espectadors privilegiats del fantàstic món del circ mostrat aquí amb tota la intensitat que dóna la proximitat. Veure-ho d’aprop per gaudir sense esculls de l’espectacle d’enguany. 'Fortius' és un viatge màgic, brillant i personal, que transporta en el temps a l'espectador a aquells números sorprenents dels circs i fires d'abans.

El Circ Històric Raluy està considerat també com un museu ambulant, donat que la troupe viatja amb camionetes que recreen els antics carruatges circenses i que els espectadors poden visitar abans i després de les funcions.  La mateixa estètica es reprodueix a la carpa i fins i tot a la posada en escena. Es tracta d'un circ que la família Raluy ha fet voltar per tot el món des de fa més d'un segle.

Les funcions previstes a Terrassa seran del 4 al 13 de maig en diferents horaris. Els feiners a les 18,30 h, dissabte a les 17 i les 19.30 h i diumenge les funcions seran a les 12.15 i les 17 h. 

Les entrades es poden comprar online (cliqueu damunt l'epígraf Compra les teves entrades en aquesta fitxa), o a taquilla. Amb el fulletó promocional o flyer, tindreu una oferta a la taquilla del circ per a l'entrada dels nens (per cada tribuna d'adult adquirida, una entrada infantil per 3€). Les taquilles del circ són obertes: d'11.00 a 13.00 i a partir de les 15.00 h. Els infants tenen entrada gratuïta amb el carnet del Club Super 3, però les ofertes no són acumulables. Menors de 3 anys, gratuït.

Pots veure totes les activitats infantils i familiars de la Fira Modernista de Terrassa aquí

Organitza
Organitzat per:
Circ Raluy Legacy
Lloc
Plaça Nova

Terrassa
Preu Preu: De 5 a 25€. Dijous: de 6 a 10€
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
Lloc A tenir en compte: El preu de les entrades varia en funció del lloc i de la funció
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015