Publicitat
Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Cercavila i actuació dels Castellers de Terrassa

Castellers de Terrassa
Imprimir
Data
dissabte
07
maig
de 18:00h a 21:00h, Plaça del Progrés
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Els Castellers de Terrassa participen a la Fira Modernista amb un cercavila i una aixecada de castells ben especial, ja que els membres de la colla aniran vestits d'època modernista! Enguany l'actuació commemora la primera actuació castellera que es va fer a Terrassa. Va ser l'any 1899, quan la colla Vella dels Xiquets de Valls va actuar durant la Festa Major. 

Els Castellers de Terrassa volen recordar i reproduir el més fidelment possible les pràctiques castelleres de l’època modernista a la nostra ciutat així que, com un dels actes del 35è Aniversari de la fundació de la colla, realitzaran una reconstrucció dels fets d'aquella primera actuació castellera viatjant fins a Terrassa com ho va fer la colla Vella dels Xiquets de Valls: van arribar en tren fins a Martorell, i des d'allà es traslladaren a peu fins a Terrassa.

Els Castellers de Terrassa aniran fins a Martorell en tren de bon matí, i tot seguit començaran la caminada fins a Terrassa, on arribaran havent dinat. A la tarda sortiran en cercavila pels carrers de la ciutat fins a plaça del Progrès, on, cap a les 19.30 h, faran una aixecada de castells com es feia al 1900!

Organitza
Organitzat per:
Castellers de Terrassa
Lloc
Plaça del Progrés
Plaça del Progrés
08224 Terrassa
Preu Activitat gratuïta
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015