Publicitat
Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Espectacle de circ 'InTarsi', amb la Cia. eia

Imprimir
Data
diumenge
07
maig
de 18:00h a 19:00h, Centre Cultural Terrassa
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

El Centre Cultural Terrassa tanca la primera part de la 6a Temporada BBVA de Circ amb l'espectacle 'InTarsi', de la Companyia eia. Quatre acròbates construiran estructures amb els seus cosos en un equilibri entre caure i no deixar caure, transformar i de-construir... Tota una proesa que vol mostrar un viatge entre la dansa, el teatre físic i les arts del circ com Portés Acrobàtics, Banquina, Mini-tramp i Bàscula.

L'humor tendre dels quatre personatge contagia l'espectador en tot moment, en una proposta en continu moviment, un espectacle reflexiu i visceral, una invitació a compartir una experiència humana.

La companyia Circ eia atresora cinc anys d’una intensa experiència artística i humana i ara miren al futur amb expectació. Amb Capas, la seva primera creació, han mostrat el seu treball amb més de 150 actuacions a 12 països. Ara, el desig de continuar evolucionant els porta a obrir els nostres horitzons artístics donant vida a una nova creació: inTarsi. 

L'espectacle serà el diumenge 7 de maig a les 18 h. Està recomanat a partir de 6 anys i els socis del Club Super 3 tenen entrada gratuïta! Les entrades es poden comprar per internet (veieu link a l'apartat 'Entrades'), per telèfon al 902 180 677 i presencialment a la taquilla del Centre Cultural de dimecres a dissabte de 16 a 20 h i, si en queden disponibles, el mateix dia de la funció des d'una hora abans. El preu és de 10€ per persona, amb descomptes del 10% per a menors de 12 anys i majors de 65 anys, i del 15% per a titulars del Carnet Jove, socis del Club TR3SC i per a pagaments amb targetes de BBVA CX. També estan disponibles packs familiars per a 4 persones amb el 25% de descompte, i per a 6 persones amb el 30% de descompte. I si sou alumnes d'alguna escola de circ, també podeu comprar entrades a un preu reduït.

Organitza
Organitzat per:
Centre Cultural Terrassa
BBVA
Lloc
Centre Cultural Terrassa
Rambla d'Ègara, 340
08221 terrassa
Tel. 937804122
Preu Preu: 10€
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
Lloc A tenir en compte: Gratuït amb el carnet del Club Super 3
EDATS
edat edat edat edat edat edat edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015