Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Cursa infantil Vallès Drac Race Kids

Imprimir
Data
diumenge
18
febrer
de 8:00h a 13:00h,
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Explica la llegenda que fa molt de temps, un drac portat d'Àfrica va viure i créixer entre Santa Agnès i la cova del Drac a Sant Llorenç. La bèstia tenia atemorits als habitants del Vallès, devorant animals i pastors. Fins que el compte Guifré va arribar a la comarca i va lluitar contra la bestia. Ferit de mort, el drac es va elevar i va fugir. A la Cursa Vallès Drac Race, els participants competireu pels camins del drac! El Drac de Terrassa no faltarà a la seva cita amb aquesta cursa. Durant tot el dia estarà a la zona de sortida dels corredors i a primera hora del matí farà el seu ball.

Hi ha tres recorreguts diferents a adults i també hi ha la cursa per a nens: la Vallès Drac Kids, amb diferents disciplines:  

DRAC Menuts 1,5 km. Nascuts entre 2010 i 2011 (sortida a les 9.30 h)

DRAC Xics 1,5 km. Nascuts entre 2008 i 2009 (sortida a les 9.30 h)

DRAC Kids  3 km. Nascuts entre 2006 i 2007 (sortida a les 9.00 h)

DRAC Joves 3 km. Nascuts entre 2003 i 2005 (sortida a les 9.00 h)

Els recorreguts són per pista o corriol fàcil, no hi ha cap desnivell significatiu. El punt de sortida és al Parc de les Nacions Unides. Abans de dirigir-vos a la sortida, cal recollir el dorsal (a partir de les 8 del matí) i el xip al Parc de les Nacions Unides, per sobre del carrer Sabadell (a 3 minuts caminant). Es donarà la sortida de cada cursa infantil un cop arribat el darrer corredor de la cursa precedent, per això es prega puntualitat. Es poden realitzar les inscripcions per a la cursa a través d'aquest formulari online fins el 15 de febrer a les 12 de la nit, o el mateix dia de la cursa a partir de les 7 del matí i fins mitja hora abans de la sortida, al  parc de les Nacions Unides.  

Cal portar el dorsal al davant de la samarreta i el xip que us entregarà l’organització lligat al calçat amb una brida que us facilitarem. Cada xip no retornat a la línia d’arribada suposarà un cost de 6 € pel participant.

L'entrega de premis es farà a les 10.20 h, un cop es doni la sortida a la cursa Esquena de Drac. Els tres primers classificats en les categories masculí i femení tindran un obsequi. A més cada participan rebrà una samarreta tèrmica, talla única per cada cursa, un detall promocional de la cursa i un avituallament final amb menjar, aigua i refresc, al Parc de les Nacions Unides.

També s'han programat activitats per als més petits de 10 a 12 h, de forma que els corredors que participin a la cursa Esquena del Drac puguin deixar els seus fills a càrrec de l'organització. L'Associació Veinal Can Roca dinamitzarà un taller de dibuix i pintura i el I Concurs Infantil de Dibuix del Parc Natural.

Organitza
Organitzat per:
Centre Excursionista de Terrassa
Preu Preu: 5€ per corredor
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
Lloc A tenir en compte: Cal inscripció prèvia.
EDATS
edat edat edat edat edat edat edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015