Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!

Cursa solidària del mNACTEC

Imprimir
Data
dissabte
20
maig
de 9:30h a 10:30h, Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

El 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus i el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) s'afegeix a la celebració fent jornada de portes obertes, amb entrada gratuïta, i altres activitats com aquesta cursa solidària popular i no competitiva que uneix esport i patrimoni i que amb la que descobrireu el museu des d'un altres punt de vista mentre col·laboreu per promoure l'esport entre els infants en risc d'exclusió social. 

El recorregut de la cursa és de 4 km, en els que es faran dues voltes a l’itinerari senyalitzat, que transcorre pels carrers adjacents i l’interior del recinte del mNACTEC, incloent-hi les voltes de la teulada de l’edifici i alguns espais habitualment no visitables. En alguns dels trams els participants hauran de caminar enlloc de córrer, per tal de respectar l’entorn patrimonial. La inscripció a la cursa és de 5 euros per persona, que es destinaran íntegrament al Moviment Olímpic Solidari, un projecte per fomentar la transmissió dels valors de l’olimpisme i la pràctica esportiva entre els infants amb risc d’exclusió social.

Els participants rebran una samarreta de la cursa i l’esmorzar en finalitzar. Poden participar persones majors de 8 anys (els menors de 16 hauran d'anar acompanyats en tot moment d'un adult responsable). La inscripcióes pot fer online a través d'aquest formulari, o presencialment al Centre Excursionista de Terrassa (C. Sant Llorenç, 10) i de la Unió Atlètica de Terrassa (Pistes municipals de Can Jofresa. C. Badalona, 4).  La recollida de la samarreta i el pagament de la inscripció s’haurà de fer els dies 17, 18 i 19 de maig, de 12 a 18 hores, al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Podeu consultar la normativa i altres informacions de la cursa aquí

Si voleu col·laborar amb aquesta causa, però no podeu ser-hi físicament a la cursa, podeu inscriure-us com a corredor solidari fila zero. La prova està organitzada conjuntament pel mNACTEC i el Centre Excursionista de Terrassa, amb motiu del Dia Internacional dels Museus i del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. També hi col·laboren la Unió Atlètica de Terrassa, l’Ajuntament de Terrassa, els Federins Trabucaires de Terrassa i Suzuki Q4 Automoció.

Organitza
Organitzat per:
Museu de la Ciencia i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)
Centre Excursionista de Terrassa
Lloc
Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)
Rambla d'Ègara, 270
08221 Terrassa
Tel. 93 736 89 66
Preu Preu: Donatiu: 5€ per persona
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
Lloc A tenir en compte: Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult
EDATS
edat edat edat edat edat edat edat edat edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015