Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

'Nit de somnis', amb alumnes de l'INS Viladecavalls i el CEM

Imprimir
Data
dissabte
21
abril
de 13:15h a 14:15h, Teatre Alegria
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

L'obra de William Shakespeare El somni d’una nit d’estiu (1595), ha servit d'inspiració als alumnes del batxillerat d’Arts Escèniques de l’INS de Viladecavalls per crear l'espectacle 'Nit de somnis'. Sota la dramatúrgia i direcció del professor José Antonio Aguado i prescindint de la trama amorosa, se centra en el teatre d’uns actors rústics i l’atmosfera màgica d’uns titelles fets amb materials reciclats. Tot acompanyat de la música de Georg Philipp Telemann interpretada pels alumnes del CEM sota la direcció de Nuno Mendes.

L’acció té lloc en un bosc màgic i encantat, on viurem les aventures de personatges fantàstics com Oberon, Titània i Puck, representats per titelles, i d’altres personatges reals que apareixeran a la trama, representats per actors alumnes. Una comèdia esquitxada de petites intervencions musicals a l’estil de la Comèdia de l’Art.

Aquest treball és fruit de la col·laboració entre el batxillerat d’Arts Escèniques i el CEM Escola de Música i Grau Professional de Terrassa. Un projecte que uneix els seus esforços dels dos centres per presentar un espectacle multidisciplinari: música i teatre. Aquest esforç de suma no és un fet aïllat, sinó un treball continuat que ve de dos cursos d’alta activitat.

Tindrà lloc a la Sala Maria Plans del Teatre Alegria. L'entrada és gratuïta, però per controlar l'aforament és necessari reservar la invitació prèviament aquí. 

Podeu consultar tota la programació del Festival Didó de música i titelles aquí.

Organitza
Organitzat per:
CEM Escola de música Conservatori professional
Amics de la Música de Terrassa
Lloc
Teatre Alegria
Gaudí, 15
08221 Terrassa
Preu Activitat gratuïta
EDATS
edat edat edat edat edat edat
5
edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015