Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Vallès Drac Race Kids 2019

(c) Cedida
Imprimir
Data
diumenge
17
febrer
de 8:00h a 13:00h, Parc de les Nacions Unides
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Explica la llegenda que fa molt de temps, un drac portat d'Àfrica va viure i créixer entre Santa Agnès i la Cova del Drac a Sant Llorenç. La bèstia tenia atemorits als habitants del Vallès, devorant animals i pastors. Fins que el compte Guifré va arribar a la comarca i va lluitar contra ell. Ferit de mort, el drac es va elevar i va fugir. A la Cursa Vallès Drac Race, els participants competireu pels camins del drac! El Drac de Terrassa no faltarà a la seva cita amb aquesta cursa. Durant tot el dia estarà a la zona de sortida dels corredors i a primera hora del matí farà el seu ball.

Hi ha tres recorreguts diferents a adults i també hi ha la cursa per a nens: la Vallès Drac Kids, amb diferents disciplines:  

DRAC MENUTS: 1,5 quilòmetres  (nascuts entre 2011 i 2013)
DRAC XICS: 1,5 quilòmetres (nascuts entre 2009 i 2010)
DRAC KIDS: 3 quilometres (nascuts entre 2006 i 2008)
DRAC JOVES: 3 quilòmetres (nascuts entre 2003 i 2005)

Els recorreguts són per pista o corriols fàcils sense cap desnivell significatiu. El punt de sortida és al Parc de les Nacions Unides. Abans de dirigir-vos a la sortida, cal recollir el dorsal (a partir de les 8 del matí) i el xip al Parc de les Nacions Unides, per sobre del carrer Sabadell (a 3 minuts caminant). Es donarà la sortida de cada cursa infantil un cop arribat el darrer corredor de la cursa precedent, per això es prega puntualitat. Es poden realitzar les inscripcions per a la cursa a través d'aquest formulari fins el 14 de febrer o el mateix dia de la cursa al  parc de les Nacions Unides.  

L'entrega de premis es farà a les 10.20 h, un cop es doni la sortida a la cursa Esquena del Drac. Els tres primers classificats en les categories masculí i femení tindran un obsequi. A més cada participan rebrà una samarreta tèrmica, talla única per cada cursa, un detall promocional i un avituallament final amb menjar, aigua i refresc, al Parc de les Nacions Unides.

També s'han programat activitats per als més petits de 10.00 a 12.00, de forma que els corredors que participin a la cursa Esquena del Drac puguin deixar els seus fills a càrrec de l'organització.

Organitza
Organitzat per:
Centre Excursionista de Terrassa
Lloc
Preu Preu: 5,00€ per corredor
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
Lloc A tenir en compte: Cal inscripció prèvia.
EDATS
edat edat edat edat edat edat edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015