Publicitat
Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

La Festa de les Llengües amb l'espectacle 'Posidònia' a l'Escola Pia Terrassa

Imprimir
Data
dimarts
18
febrer
17:15h, Escola Pia Terrassa
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

L'Escola Pia Terrassa celebra la Festa de les Llengües, una activitat oberta a tothom. Aquest any, la Festa arriba de la mà de l’espectacle teatral Posidònia  Una proposta que us farà passar una estona ben entretinguda a la vegada que descobriu com treballen l'anglès, el francès i l'alemany en aquest centre. Amb Posidònia viureu un munt d’aventures basades en els maldecaps que poden produir els residus a les platges, parlareu de la protecció del medi marí i de les nostres costes. Perquè "La Natura, ningú l’atura!"

A l'Escola Pia de Terrassa porten més de 30 anys treballant l’anglès i el francès i més de 15 anys apostant per l’alemany a l’ESO i el Batxillerat. Immersió lingüística amb estades a Canadà, França i Anglaterra i amb un increment notable d’hores dedicades a l’expressió oral, treballades amb auxiliars de conversa natives. Optatives per escollir en els tres idiomes, batxillerats amb doble titulació i certificats oficials en les tres llengües estrangeres, pioners a la ciutat. Aquests són alguns dels aspectes més rellevants que us explicaran a La Festa de les Llengües, perquè a l’escola aposten pel multilingüisme com a eina de present i de futur.

Si voleu assistir a la Festa de les Llengües i gaudir de Posidònia, cal que us hi inscriviu omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç.

Organitza
Organitzat per:
Escola Pia Terrassa
Lloc
Escola Pia Terrassa
C. Col·legi, 14
08221 Terrassa
Tel. 937 88 54 54
Preu Preu: Gratuït amb inscripció prèvia
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
Lloc A tenir en compte: Aforament limitat
EDATS
edat edat edat edat
3
edat
4
edat
5
edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015