Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!

Pastorets, cap a Betlem!

Pastorets, cap a Betlem!
Imprimir
Data
diumenge
13
desembre
de 18:00h a 19:00h, Teatre Principal
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

S'acosta el Nadal i amb ell arriba 'Pastorets, cap a Betlem!', de La Roda produccions, per tancar la primera part de la Temporada municipal de teatre familiar de Terrassa, que va d'octubre a desembre.

En Bernat Mestre i en Roger Cantos interpreten a dos amics, en Joan i en Carles, a qui els agrada molt el teatre. Tant, que han decidit atrevir-se amb un gran repte interpretatiu: 'Els Pastorets'. Però un cop es troben davant el públic se n'adonen que no han calculat massa bé, perquè no es coneixen la història tan bé com pensaven... Per ensortir-se'n els caldrà molta imaginació i l'ajuda dels espectadors! 

Al final la cosa no els surt malament del tot, i els públic acabarà coneixent uns pastorets un xic diferents: massa valents, potser, i força despistats, però molt i molt espavilats!

Les entrades anticipades es poden comprar presencialment a la Casa Soler i Palet (Font Vella, 28), els dilluns de 9 a 14 h i de 16 a 18 h i de dimarts a divendres de 9h a 14h i de 16h a 20.30 h. I per Internet a wwlw.ticketea.com

També es poden comprar a la taquilla del Teatre Principal, el dia de cada espectacle, des d'una hora i mitja abans de l'inici. 

Les famílies nombroses tenen un 20% de descompte comprant un mínim de 5 entrades. Els grups de més de 15 persones també tenen descomptes. 

I si us acosteu al teatre en cotxe, gaudireu d'una hora gratuïta al pàrquing del Vapor Ventalló presentant el ticket a la taquilla.

Organitza
Organitzat per:
La Xarxa de Terrassa
Ajuntament de Terrassa
Lloc
Teatre Principal
Plaça Maragall, 2
08221 Terrassa
Tel. 937338140
Preu Preu: 8€
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
Lloc A tenir en compte: Descomptes per a grups i famílies nombroses
EDATS
edat edat edat edat
3
edat
4
edat
5
edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015