Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

El patge Xiu-Xiu arriba a Terrassa

El patge Xiu-Xiu a Terrassa
Imprimir
Data
dimarts
26
desembre
de 18:00h a 20:00h, Carrers del centre de Terrassa
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Feu bondat de la bona, que en Xiu-Xiu ja és aquí!

Des de l'any 1951, el patge Xiu-Xiu arriba a Terrassa puntualment cada 26 de desembre a la tarda. El seu nom complet és Hassim Jezzabel, i és un dels ambaixadors del rei Gaspar, que l'anomena Xiu-Xiu perquè sempre xiuxiueja a cau d'orella. 

Com cada any, en Xiu-Xiu arriba per recollir les cartes que els nens i nenes de Terrassa escriuen als Reis d'Orient amb els seus desitjos per a la nit màgica del 5 de gener. L'arribada serà el 26 de desembre a les 18 h a l'Estació del Nord, des d'on farà el seu recorregut acompanyat per un seguici espectacular i la seva música característica. Des de l'estació enfilarà el carrer del Nord i el camí Fondo fins a la placeta Saragossa. Des d'allà seguirà pel carrer del Teatre fins al carrer Font Vella, la plaça Vella, i els carrers Cremat, Joan Coromines i Unió, per arribar a l'Ajuntament de Terrassa. 

Un cop arribi a l'Ajuntament, en Xiu-Xiu llegirà un pregó de part de Ses Majestats els Reis Mags, i començarà a recollir les primeres cartes de les nenes i els nens. També es coneixerà qui són els guanyadors del concurs 'Contes per al Xiu-Xiu'.

Durant els següents dies el patge Xiu-Xiu visitarà fins a 15 centres cívics i equipaments de la ciutat perquè tots els infants puguin entregar les seves cartes per als Reis d'Orient. I el dia 5 de gener el Xiu-Xiu rebrà els Reis, i els guiarà durant la Cavalcada. 

Aquí trobareu tots els llocs i horaris on recollirà cartes el patge Xiu-Xiu.

Organitza
Organitzat per:
Centre Cultural El Social
Ajuntament de Terrassa
Lloc
Preu Activitat gratuïta
EDATS
edat
0
edat
1
edat
2
edat
3
edat
4
edat
5
edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015