Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Teatre d'ombres 'Compare Llop, comare Truja'

Compare Llop, comare Truja
Imprimir
Data
diumenge
18
febrer
de 12:00h a 13:00h, mNACTEC Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

El Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya proposa l'espectacle d'ombres 'Compare Llop, comare Truja' dins de la seva programació adreçada als més petits. Es tracta d'un espectacle infantil de caràcter lúdic i pedagògic que té el seu origen en una rondalla tradicional recollida per Joan Amades.

Compare Llop, afamat, mira d'aconseguir una espelma per als porcells de Comare Truja. Aquesta cerca el farà entrar en contacte amb diversos personatges... fins que l'enginy de la truja farà del llop un beneit! L’activitat comença amb la representació d’un conte amb ombres xineses. Després es convida al públic a entrar dins del teatret, on s’explica com funciona i es mostren les siluetes, els decorats, els aparells de llum i tots els secrets que s’amaguen darrera de la pantalla.

L'espectacle va a càrrec de Mercè Framis, amb una trajectòria de gairebé 30 anys dedicada al teatre de titelles. Actualment compagina els seus espectacles amb la participació com a manipuladora i veu del 'Mic', el popular personatge infantil de Televisió de Catalunya.

Per assistir a l'espectacle cal reservar plaça. Es pot reservar a través del web del mNACTEC fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir de llavors cal reservar per telèfon al 93 736 89 66.​

I si us quedeu amb ganes de més, consulteu els tallers de tecnologia per a famílies i totes les activitats familiars que ofereix el mNACTEC.

 

Organitza
Organitzat per:
mNACTEC Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Lloc
mNACTEC Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Rambla d'Ègara, 270
08221 Terrassa
Tel. 93 736 89 66
Preu Preu: 1€ (entrada al Museu apart) Menors de 8 anys gratuït
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
Lloc A tenir en compte: Es pot reservar a través del web del mNACTEC fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir de llavors cal reservar per telèfon al 93 736 89 66.​
EDATS
edat edat edat edat
3
edat
4
edat
5
edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015