Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Cavalcada de Reis

Imprimir
Data
divendres
05
gener
de 18:00h a 20:30h, Carrers del centre de Terrassa
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

A les 6 de la tarda del 5 de gener, ben puntualment, els Reis d'Orient començaran la seva Cavalcada a Terrassa! Ses Majestats tornaran a utilitzar les noves carrosses amb motius emblemàtics de la ciutat que van estrenar l'any passat, amb motiu del Centenari de la Cavalcada. 

Després saludar a tots els nens i nenes a la Festa de benvinguda a la plaça de an Tusell, els Reis aniran cap a la plaça Doctor Cadevall, que és el punt de sortida de la cavalcada. Allà, les carrosses i els patges esperen en Melcior, en Gaspar i en Baltasar per començar el seu recorregut que serà:

Plaça Dr. Cladevall, carrer del Forn, carrer Major, Portal de Sant Roc, plaça Anselm Clavé, Rambla d'Ègara, Passeig 22 de Juliol, Plaça de l'estació del Nord, carrer del Nord, carrer Societat, plaça i carrer de la Creu Gran, carrer Sant Antoni, passeig Comte d'Ègara, carrer Font Vella, plaça Vella, carrer Gavatxons, plaça de la Font Trobada i raval de Montserrat. 

Al voltant de les 8 del vespre la cavalcada arribarà al raval de Montserrat i els Reis seran rebuts a l'atri de l'Ajuntament per l'Alcalde de Terrassa. Després de la salutació de benvinguda i de saludar als ciutadans, els Reis aniran passant per totes les cases per deixar les joguines i regals als nens i nenes de la ciutat. 

Les persones amb mobilitat reduïda podran disposar d'un espai habilitat a la mitjans del passeig 22 de Juliol, just abans de la carretera de Rellinars, a l'alçada de la benzinera. Els parlaments de la benvinguda a l'atri de l'Ajuntament seran traduïts simultàniament al llenguatge de signes i hi haurà un espai habilitat perquè les persones que ho necessitin tingun bona visibilitat de la traductora.

Ses majestats els Reis d'Orient us esperen. No hi falteu!

Organitza
Organitzat per:
Centre Cultural El Social
Ajuntament de Terrassa
Lloc
Preu Activitat gratuïta
EDATS
edat
0
edat
1
edat
2
edat
3
edat
4
edat
5
edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015