Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!
Segueix-nos!

Rua Infantil del Carnestoltes

Imprimir
Data
diumenge
11
febrer
de 11:00h a 13:30h, Carrers del centre de Terrassa
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Diumenge al matí arriba la Rua Infantil del Carnestoltes de Terrassa, amb les comparses d’escoles, llars d’infants i centres d’esplai. Al final de la rua també s’hi afegiran les comparses de la rua de dissabte que vulguin tornar a sortir. 

Començarà a les 11 del matí a la Rambla d'Ègara amb Pau Claris, i el recorregut baixarà per la Rambla fins al Portal de Sant Roc, carrer Major, carrer de l'Església, Portal Nou i acabarà a la plaça Nova. El jurat esperarà a les comparses a la Plaça Vella, on faran les seves actuacions de lluïment. 

En finalitzar el recorregut, a partir de les 13.30 h, començarà una festa infantil a la Plaça Nova amb una actuació musical per a tota la família a càrrec del grup Karla amb K i Toni Taku. Durant la mitja part es farà l'entrega de premis del jurat i tindrà lloc la lectura del pregó a càrrec l'escola Vedruna Vall. Cal recordar que, des de l'any passat, la lectura del pregó de l'any següent no va a càrrec de la comparsa guanyadora, sinó que es tria per sorteig.

L'any 2017 les comparses guanyadores va ser Ampa Escola Isaac Peral i el seu Llibre de les bèsties amb el 1r premi. 2n premi per a l'Ampa La Nova Electra, i la seva comparsa d'egipcis. 3r per a l'Escola Sant Josep, dedicada a un dels fets rellevants de l'any, el Brexit. 4t lloc per a l'Esplai La Fera de Poblenou, que reivindicava locals dignes per a tots els esplais i 5è premi per a l'Escola Pia de Terrassa, sota el lema 'Sigues únic, sigues tu!'.

Podeu consultar totes les activitats de Carnestoltes a Terrassa aquí.

Organitza
Organitzat per:
La Mascarada
Lloc
Preu Activitat gratuïta
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015