Guanya entrades per veure ‘La Mongetera Màgica’ al Teatre Principal

mongetera màgicaEl diumenge 10 d’abril arriba al Teatre Principal el darrer espectacle de la Temporada municipal de Teatre Familiar de Terrassa.  La Cia. Festuc Teatre presenta ‘La Mongetera Màgica’, una adaptació amb titelles i per a tots els públics del conegut conte.  Si ets del Club Petit Terrassa tens l’oportunitat de gaudir-lo gratuïtament perquè La Xarxa de Terrassa i el Petit Terrassa sortegem una invitació familiar (per a 4 persones)!

La Lina i la seva família es veuran obligats a marxar de casa degut a problemes econòmics, aquesta crua realitat farà que la Lina s’ompli de valentia per emprendre un viatge en busca d’una mongetera màgica que puja fins més enllà del cel on hi viu un ogre i el seu tresor… els ajudarà a que no perdin la llar? Podeu veure tots els detalls de l’espectacle aquí.

El sorteig es farà entre tots els membres del Club Petit Terrassa. Si ja estàs registrat no cal que facis res més, participes automàticament en aquest i en tots els nostres sortejos. I si encara no ho estàs, a què esperes? Fes-ho ara i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el dilluns 04/04/2016 a les 12 de la nit. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials. El guanyador o guanyadora haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Teatre Principal.

  1. Carmen Sanchez 04/04/2016, 19:15

    Me interesa ganar las entradas para el teatro Principal

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

xarxes socials