L’Ajuntament cancel·la la Festa Major de Terrassa 2020 i proposa activitats simbòliques o virtuals per substituir-la El govern municipal vol fer una gran festa de retrobament cap a la tardor, si la situació ho permet

La Festa Major de Terrassa | (c) Petit Terrassa

REDACCIÓ | L’Ajuntament de Terrassa ha anunciat avui la cancel·lació definitiva de la Festa Major de 2020, que s’havia de celebrar a principis del mes de juliol, degut a la situació actual d’alerta sanitària pel covid-19. El govern, amb tot, ha anunciat la seva intenció de dissenyar activitats i propostes que es puguin realitzar de forma simbòlica o virtual i que, per tant, no impliquin contacte social.

La Festa Major s’ha suspès “en atenció a les actuals circumstàncies de crisi sanitària i a les previsions d’evolució de la situació pel que fa a actes de gran concurrència de persones“, ha explicat l’Ajuntament en un comunicat.  Tanmateix, “per no trencar totalment amb la tradició, es dissenyarà un programa d’activitats simbòliques o virtuals que no impliquin contacte social, d’acord amb les normes vigents en cada moment d’aquest període tan excepcional.”, afegeix.

Per altra banda, si la situació sanitària ho permet, l’Ajuntament vol celebrar una gran festa de retrobament que es realitzaria cap a la tardor i en la qual les entitats de cultura popular i tradicional serien les grans protagonistes. De moment, però, aquest projecte només s’està “començant a perfilar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.