Harry and the Dinosaurs make a Splash

harry1Coneixeu a en Harry i els seus amics? Segurament alguns dels vostres fills sí que el recordaran d’haver-lo vist en dibuixos animats a la tele. I no l’oblidaran, perquè en Harry té uns amics mooolt peculiars: en Apatosaurus, en Pierodactyl, en Triceratops, en Scelidosaurus, en Scelidosaurus… Ufff! Quins noms més complicats… Però es que els seus amics són uns dinosaures diminuts que sempre l’acompanyen a tot arreu i als que en Harry porta dins un cubell de platja.

Ara que ja hem arribat a les vacances, us volem recomanar ‘Harry and the Dinosaurs make a splash’ una de les aventures més refrescants d’en Harry. En aquesta ocasió decideix anar a la piscina amb l’àvia per gaudir de l’aigua amb els seus amics, que sempre estan a punt per a la festa. Però… sabran gaudir de l’aigua aquests diminuts éssers? Es voldran tirar pel tobogan?

harry2Els llibres de “Harry and the Dinosaurs” escrits per en Ian Whybrow,  son ideals per a llegir en anglès amb nens i nenes d’entre 4 a 7 anys aproximadament. Les il·lustracions de l’Adrian Reynolds són molt boniques i els nens quedaran meravellats observant els jocs d’aquesta colla de dinosaures entremaliats però amb un gran cor.

Splash, splash!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

xarxes socials