els superherois i les superheroïnes els tenim a casa!

I potser que els ho fem saber oi?
Des d'aquí pots fer-ho amb un diploma xulíssim que els farà sentir molt contents/es!

un diploma per a la posteritat

Els petits i petites han estat uns dels protagonistes invisibles del confinament per la pandèmia de covid-19. I tots/es han aguantat una situació incòmoda amb paciència, resistència i bon humor. Són uns superherois i unes superheroïnes! Ara és el moment de fer-los saber que estem orgulloses/os d’ells amb un diploma que, a més, podran guardar per a la posteritat. Un record divertit d’una època estranya!

COM es fa?

És molt fàcil! Només cal que segueixis aquests passos:

OMPLE LES DADES

Omplena el formulari que trobaràs clicant l'enllaç al final d'aquesta pàgina. Tingues en compte que cada diploma és personal i intrasferible.
N'hauràs de fer un per a cada destinatari/ària

MIRA EL CORREU

Al cap d'una estona rebràs el diploma al teu correu. Paciència! El procés de preparació d'aquests documents tan importants és, a vegades, una mica lent. Potser triga una mica, però arriba. Segur.

IMPRIMEIX EL DIPLOMA

Imprimeix el diploma en un foli o una cartolina. El document t'arribarà en un PDF en color de mida A4. Sobretot, fes-ho quan no et vegin els destinataris. Així, la sorpresa final serà més grossa!

ENTREGA'L SOLEMNEMENT

Un cop imprès, pensa que faràs el lliurament del diploma. Una cerimònia oficial a l'hora de sopar, un joc de pistes, un concurs familiar... Ha de ser una cosa ben solemne!

i què més puc fer?

Repassa l'agenda familiar de la ciutat

L'agenda del Petit Terrassa està plena de coses per fer en família. Hi trobaràs de tot i força per passar una estona divertida, a casa, amb els petits i petites!

Segueix-nos a les xarxes socials

Som a Facebook, a Twitter i a Instagram. Entra a la nostra comunitat i assabenta't abans que ningú de tot el que pots fer per gaudir de la ciutat amb els teus fills!

Apunta't al Club Petit Terrassa

Ja ets membre del Club Petit Terrassa?. Hi trobaran milers d'altres famílies i rebràs informació sobre l'agenda familiar, ofertes, concursos i molt més. Útil, xulo i gratis!

Registra't al Club Petit Terrassa

Participa a #EnsAjudem?

El Petit Sabadell i el Petit Terrassa hem muntat la campanya #EnsAjudem? per alleugerir el confinament per covid-19. Hi trobaràs propostes aportades per d'altres usuaris i empreses que et proporcionaran bones estones!

què, fem el diploma?