El Saló Juguem + arriba a la ciutat amb activitats familiars per fomentar els valors socials i solidaris El certamen acollirà entre altres activitats els espectacles de diverses companyies de circ, màgia, dansa i animació

Saló Juguem +

El saló compta amb un ampli ventall d’activitats per a tota la família | (c) Ajuntament de Terrassa

El Saló Juguem + torna a Terrassa un any més durant les festes de Nadal. L’esdeveniment va començar el 29 de desembre i es celebrarà fins el 4 de gener al Recinte Firal de Terrassa. La proposta acull una gran varietat d’activitats i tallers per a tota la família, i posa a l’abast de tothom un ampli ventall de propostes participatives, integradores i educatives mitjançant el joc i la diversió. A més, tindran lloc tallers diaris per a tota la família de diferents àmbits i temàtiques, així com espectacles de diverses companyies de circ, màgia, dansa, cançons i animació. El certamen ha estat organitzat per La Xarxa de Terrassa amb la col·laboració de l’Ajuntament i diferents entitats de la ciutat.

Les propostes que s’ofereixen estan destinades principalment al públic familiar i volen impulsar el foment dels valors socials i solidaris entre els participants a partir de la creació d’espais amb àmbits i temàtiques diverses. Les entitats són un dels punts principals de l’esdeveniment, amb una zona destinada a les organitzacions on mostren a la ciutadania la seva tasca. Una de les entitats participants és Creu Roja, que ofereix activitats i tallers, jocs intergeneracionals i un espai de lactància.

D’altra banda, s’ha instal·lat una zona destinada als cossos de seguretat, on els Bombers donaran a conèixer la seva feina d’una forma lúdica amb activitats relacionades i els visitants poden vestir-se amb l’uniforme reglamentari. Una altra de les activitats és un curset sobre educació vial impartit per la Policia Municipal de la ciutat. La visita més esperada va tenir lloc el dimarts 1 de gener, quan el Patge Xiu-Xiu va visitar el saló per recollir les cartes dels infants i fer-les arribar als Reis d’Orient.

El saló obrirà cada dia fins el 4 de gener en horari de tarda (16.00 a 21.00), excepte el 3 de gener que obrirà també al matí (9.30 a 13.30) per tal que els nens i nenes participants en els casals d’hivern també hi puguin assistir. L’entrada és gratuïta per als infants de 0 a 2 anys, i de 4€ un dia o 10€ tres dies per als infants de 2 a 14 anys. En el cas dels nois i noies de més de 14 anys el preu és de 2€ un dia o de 5€ tres dies. Per a les famílies nombroses o monoparentals s’aplica un descompte del 10 per cent.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.

xarxes socials