[ENQUESTA] Com encareu a casa aquest peculiar inici del curs escolar?

En pocs dies començarà el curs escolar més estrany i incert dels últims anys i, probablement, de les últimes dècades. Després de sis mesos sense alumnes, les escoles tornaran a obrir les portes amb la pandèmia per covid-19 sobrevolant l’ambient i amb la incògnita de si les mesures decretades per les autoritats sanitàries i educatives mantindran a ratlla el virus a les aules.

Grups bombolla, manteniment de la distància de seguretat, reforç de la higiene, mascareta obligatòria en les zones on el risc de contagi sigui alt i confinaments per als grups en què es detecti un positiu formen part de l’estratègia amb la qual es vol compatibilitzar el Dret a l’Educació amb la salut de les persones. Alguns estudis recents suggereixen que els nens i nenes contagien menys el coronavirus que els adults, però el cert és que la situació que es pot crear a les escoles és, ara com ara, un autèntic misteri.

A casa com ho esteu vivint? Com encareu aquest inici de curs tant especial? Com sempre, ens agrada saber la vostra opinió!

Leave a Reply

Your email address will not be published.