Un espai obert a la participació de les escoles de Terrassa

Festa Major Escola La Roda

Festa Major Escola La Roda

Les escoles de Terrassa realitzen al llarg del curs activitats pedagògiques molt interessants amb els seus alumnes. Però sovint només es coneixen internament, tot i que serien mereixedores de ser compartides amb la resta de la comunitat.

Des del Petit Terrassa apostem per donar visibilitat a la tasca educativa de les escoles. Per això posem a la seva disposició aquest espai, El Racó de l’escola. Aquí podran explicar a la resta de la ciutat aquelles activitats rellevants que porten a terme: com ha anat la festa major de l’escola,  els treballs guardonats als jocs florals, un projecte amb els alumnes d’un curs o transversal de tot el centre, participació en iniciatives solidàries, accions conjuntes entre les famílies i l’escola… o qualsevol altra activitat que vulguin compartir.

Les escoles de Terrassa que vulguin participar només han de posar-se en contacte amb nosaltres. Ens poden escriure al correu electrònic info@petitterrassa.cat explicar-nos la seva proposta i posem fil a l’agulla plegats!

Les escoles de Terrassa que vulguin participar en aquesta secció hauran d’escriure un text que sobre l’activitat que volen difondre i també facilitar-nos algunes fotografies que puguin ser publicades. Des del Petit Terrassa inclourem la informació al Racó de l’escola i la donarem a conèixer a través de les xarxes socials. També la inclourem al newsletter informatiu que enviem als membres del Club Petit Terrassa, format per totes aquelles famílies de Terrassa amb infants de 0 a 12 anys que s’han registrat a la nostra web.

Escoles de Terrassa, aquest espai és obert a la vostra participació. Us hi esperem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

xarxes socials