Et convidem a veure l’espectacle de titelles ‘Rita, la rínxols i els tres óssos’

rinxols d'orEls del Petit Terrassa i La Xarxa de Terrassa et convidem a anar al teatre de franc i en família! Sortegem una entrada familiar (per a quatre persones) per a l’espectacle de titelles Rita, la rínxols  i els tres ósssos que es farà al Teatre Alegria de Terrassa el proper diumenge 11 d’octubre a les sis de la tarda.

Rita, la rínxols  i els tres ósssos  és el primer espectacle de sala de la Temporada municipal de teatre familiar de Terrassa. Es tracta d’una versió del conte clàssic, adaptada per a titelles de tija per en Biel Porcel, que també és el manipulador dels titelles i actor i director de l’espectacle.  Aquí trobareu tota la informació.

Si encara no estàs registrat al Club Petit Terrassa, a què esperes? Fes-ho ara i entra en el sorteig d’aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el divendres 09/10/2015 a les 15:00h. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials i haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Teatre Alegria.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

xarxes socials