Ja teniu el vostre llibre de Halloween?

Ja teniu el vostre llibre de Halloween? A Big Ben Books, com a llibreria anglesa que som, ja tenim a punt una bona selecció de llibres sobre aquesta festivitat originària dels Estats Units. Així podreu escollir el que més us agradi i aprofitar aquesta celebració, que agrada i motiva tant als nens, per treballar l’anglès amb ells. Aprendran nou vocabulari d’una forma molt amena i divertida!

Hall3Per fer-vos més fàcil la tria, us recomanem tres llibres infantils d’entre tota l’oferta disponible. Més que espantar i fer passar por, aquestes tres propostes faran gaudir als nens i nenes amb personatges divertits i diferents, alhora que aprenen nou vocabulari d’una forma fàcil i amena.

La primera recomanació té a l’estimadíssima Peppa Pig  com a protagonista. En aquesta ocasió la trobareu vestida de bruixeta, en un llibre de Halloween amb enganxines i activitats que faran passar una bona estona als infants més fans de la simpàtica porqueta.

 

Hall1També és molt recomanable BOO!, un llibre de Halloween preciós, de Little Tiger, que introdueix vocabulari diferent i senzill ideal per aquesta ocasió: the owl, the black catthe pumpkin, the little witch, the spider, the wizard… de ben segur que els nostres petits gaudiran del Halloween amb tots aquests personatges i les sorpreses que tenen preparades.

 

 

Hall2I el darrer llibre que hem seleccionat és Five Little Ghosts, un deliciós conte en el que cinc fantasmets gaudeixen amb les disfresses, la música i el menjar típics de Halloween. S’ho passen d’allò més bé… tot i que també hi ha algun de poruc!

 

It’s Halloween time! Enjoy it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.