Ajornat per pluja – Neix el ‘Musik al Parc’, un festival per a tota la família al parc de Vallparadís

musikalpark

ACTUALITZACIÓ: davant la previsió meteorològica, els organitzadors han decidit ajornar la primera edició del ‘Musik al Parc’ i comuniquen: “Lamentem comunicar que a causa de la previsió de pluja i tempestes per demà diumenge, ens veiem obligats a ajornar la primera edició del MUSIK AL PARC. No deixarem de treballar per poder celebrar aquesta edició de cara al setembre/octubre de 2018”.

——–

Diumenge la Font d’en Sagrera del parc de Vallparadís acollirà la primera edició del Musik’al’Parc, un mini festival que inclourà concerts, activitats infantils, mostres d’artesania i gastronomia i fira del disc amb parades de vinils. L’organiza l’Associació Reactiva, nascuda al Vallès amb l’objectiu promocionar i projectar l’art, la cultura musical i gastronòmica de caràcter artesà de Catalunya.

Reactiva és una associació formada principalment per tècnics de so i llum que volen potenciar l’espai del parc de Vallparadís al voltant de l’escenari cobert, i dinamitzar-lo amb activitats com aquest festival. “Si aquesta primera edició va bé, la nostra idea és és organitzar una segona edició del Musik’al’Parc a la tardor i potser una tercera”, comenta el Marc Recasens, un dels membres de Reactiva. Compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa amb la cessió de l’espai i la Casa de la Música de Terrassa.

Durant tot el diumenge, des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre, se succeiran els concerts a l’escenari vela. Obriran les actuacions els Dj’s Malalts de Reggae que donaran pas a les 12.30 als també terrassencs The Soul Beams, amb el seu Soul i Funk. A les 14.30 h, coincidint amb l’hora de dinar, pujarà a l’escenari Mabel Flores Project, també de Terrassa, amb ritmes més tranquils. A la tarda sonaran els Mocambo, un grup de reggae de Vilanova, i tancaran novament els Malalts de Reggae Dj’s.

Com a complement als concerts hi haurà dues activitats infantils: al matí un taller de construcció d’instruments musicals a càrrec de Batibull Biolúdic, i durant tot el dia un taller de Pintacares. La fira d’artesania comptarà amb  8 parades d’artesans majoritàriament de Terrassa, i també hi haurà parades de venda de discos. Pel que fa a la fira gastronòmica, es comptarà amb food trucks, moltes d’elles també locals, on es podrà degustar menjar de molts tipus: vegetarià, oriental, crepes, gelats, etc. Els organitzadors destaquen que el Musik’al’Parc “és un espai per a tota la família en el que els pares i mares puguin gaudir de bona música amb els seus fills, amb activitats específiques per als nens i nenes”.

Podeu consultar el programa complet del festival a la nostra agenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

xarxes socials