Novetats al programa d’activitats familiars del mNACTEC

mnactec telerEl Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya ha renovat el seu programa d’activitats familiars Diumenges en família al mNACTEC amb noves propostes per iniciar els nens i nenes al coneixement científic i tecnològic en l’entorn privilegiat que suposa aquest museu de Terrassa i les seves exposicions permanents i temporals.

S’han afegit quatre activitats noves. Són dos tallers per a infants a partir de 5 i 6 anys respectivament: Muntem el nostre teler‘, per saber com es fabriquen els teixits i Dissenya la teva gorra‘, al voltant de l’exposició ‘Homo Faber’ i els invents de la humanitat. S’hi sumen dues activitats per als més petits (de 3 a 6 anys)Els transports i la ciutat i el contacontes sobre astronomia ‘Tots alhora. Complementen la programació altres tallers  dedicats a la física, a la química i a l’electricitat, una visita interactiva a la terrassa solar del Museu i una demostració del funcionament de l’alta tensió a la Gàbia de Faraday.

A més, cada primer diumenge de mes l’entrada al Museu és gratuïta i es pot realitzar la visita teatralitzada  ‘1909. Un passeig per la fàbrica’, amb la que podreu explorar en família, d’una manera divertida, l’exposició “La fàbrica tèxtil”, una de les més importants del mNACTEC.

mnactec transports i ciutatLa nova programació dels ‘Diumenges en família al mNACTEC’ s’inicia el proper diumenge 10 d’abril amb el taller ‘Els transports i la ciutat’, amb el que aprendreu un munt de coses sobre els diferents mitjans de transport, tot visitant l’exposició ubicada al Museu, i acabareu muntant un tren amb materials de reciclatge. Les activitats acabaran el 26 de juny. Totes elles començaran, generalment, a les 12 del migdia i tindran un cost d’1 euro per participant (entrada al Museu no inclosa, i que és gratuïta per als menors de 8 anys).

A l’agenda del Petit Terrassa podeu consultar tot el programa d’activitats familiars del mNACTEC, amb les edats a les que s’adreça cadascuna i les dates de realització.

A més d’aquestes activitats, adreçades específicament al públic infantil i familiar, el mNACTEC també participarà a la Fira Modernista, dedicada enguany al món dels obrers, i la Nit i Dia dels Museus.

Sobre el mNACTEC

La missió del Museu de la Ciència i la Tècnica és mostrar permanentment la implantació i l’evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, la seva aplicació industrial i, especialment, la seva implicació i incidència social. La seu del mNACTEC a Terrassa ocupa un dels edificis fabrils més emblemàtics del modernisme català: el Vapor Aymerich, Amat i Jover, antiga fàbrica tèxtil dissenyada per l’arquitecte Lluís Muncunill i construït entre 1907 i 1908.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

xarxes socials