Obert el termini per a les preinscripcions telemàtiques a les escoles bressol públiques de Terrassa El tràmit es podrà realitzar presencialment del 19 al 25 de maig, per casos excepcionals i sempre amb cita prèvia

preinscripció escoles bressol publiques terrassa

Una de les escoles bressol públiques de Terrassa | Cedida

REDACCIÓ | L’inici del termini per la preinscripció escolar del curs 2020-2021 s’ha obert, també, a les escoles bressol municipals de Terrassa. I, de la mateixa manera que passa en la resta de nivells escolars, l’actual estat d’alarma sanitària obliga a fer aquest tràmit, preferentment, per via telemàtica. Les sol·licituds es poden enviar fins el 25 de maig. Entre el 19 i el 25 de maig la preinscripció es podrà realitzar presencialment, però només en casos excepcionals i sempre amb cita prèvia.

Per fer la preinscripció cal omplenar el formulari disponible al web del Servei d’Escoles bressol de l’Ajuntament de Terrassa i enviar-lo per correu electrònic (escoles.bressol@terrassa.cat) en format PDF o fotografiat, juntament amb la documentació oportuna, igualment escanejada o fotografiada. Un cop tramesos aquests documents, la sol·licitud es considerarà formalitzada si conté tots els documents correctament. En qualsevol cas, la llar d’infants o el Servei d’Escoles Bressol haurà de contestar el correu justificant la recepció de la sol·licitud per tal que la família sol·licitant en tingui constància.

Les sol·licituds també es poden presentar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament mitjançant la signatura electrònica del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya.

Les famílies que no disposin dels mitjans per poder fer la preinscripció des de casa, podran fer-la a l’OME (c. de la Rasa 24) entre el 19 i el 25 de maig. En aquest cas caldrà demanar cita prèvia a través de la web municipal o bé amb una trucada al 010.

Les llistes de preinscrits es publicaran el 8 de juny (12.00) i fins el 10 de juny es podran presentar reclamacions relacionades amb l’aplicació dels barems d’admissió. La publicació definitiva d’admesos està prevista pel 18 de juny i la matricula es podrà formalitzar del 19 al 25 de juny.

Leave a Reply

Your email address will not be published.