Sortegem invitacions per a l’espectacle de clown ‘Rescate emotivo (No passa res!)’

Rescate emotivoEl Centre Cultural Terrassa i el Petit Terrassa us convidem a un espectacle de la 4a Temporada BBVA de Circ gratis i en família! Sortegem una entrada familiar (per a quatre persones) per a l’espectacle de clown Rescate emotivo (No passa res!) que es farà al Centre Cultural Terrassa el diumenge 1 de novembre a les set de la tarda.

Rescate emotivo és un espectacle de clown concebut, dirigit i interpretat pel clown argentí Walter Velázquez. Velázquez interpreta a Don Calostro, un vell pallasso retirat que viu a una clínica geriàtrica, però que vol tornar a trepitjar els escenaris d’arreu del món.

El sorteig es farà entre els membres del Club Petit Terrassa. Si encara no estàs registrat, a què esperes? Fes-ho ara i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el dijous 29/10/2015 a les 12 del migdia. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials i haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Centre Cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.