Sortegem invitacions per a l’espectacle de circ ‘Rhum’

RhumEl Centre Cultural Terrassa i el Petit Terrassa us convidem a un espectacle de la 4a Temporada BBVA de Circ gratis i en família! Sortegem una entrada familiar (per a quatre persones) per a l’espectacle Rhum que es farà al Centre Cultural Terrassa el diumenge 8 de novembre a les set de la tarda.

Rhum és un espectacle emotiu i divertit sobre els Rhum & Cia, una companyia de pallassos sense gaire feina. Fa anys que no tenen bolos i mentrestant veuen passar la vida al seu magatzem. Fins que un dia, algú els truca per oferir-los, per fi, un bolo!

El sorteig es farà entre els membres del Club Petit Terrassa. Si ja formes part, no cal que facis res més i si encara no estàs registrat, a què esperes? Fes-ho ara i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el dijous 05/11/2015 a les 12 del migdia. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials i haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Centre Cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

xarxes socials