Arriba la 2a edició del TNT Kids amb 5 propostes per acostar el teatre més innovador als infants

El mico 'De peluix' de 6 metres d'alçada de la Cia. Efímer

El mico ‘De peluix’ de 6 metres d’alçada de la Cia. Efímer

El Festival TNT celebra 10 anys aquest 2017 refermant l’aposta per les noves dramatúrgies i el talent mes emergent i innovador de la creació contemporània. Una aposta que també es concreta en la 2a edició del TNT Kids que, després de l’èxit de l’any passat, presenta 5 propostes escèniques familiars d’alta qualitat per acostar el teatre més innovador també als petits de casa

Una de les característiques del Festival TNT és la coproducció d’espectacles, donant així suport als  nous creadors perquè puguin dur a terme els seus projectes. Aquest any, per primer cop, una de les 13  coproduccions del TNT serà del circuit infantil. És Terra de gegants, d’Efímer Produccions, una instal·lació que els petits podran recórrer sentint-se com a formiguetes entre gegants, creada per aquesta companyia de Tàrrega especialitzada en espectacles de carrer de gran format a partir d’estructures i objectes singulars i sorprenents que ells mateixos dissenyen i construeixen.

Les cinc propostes que inclou el TNT Kids tindran lloc dissabte, de 12 del migdia i 2/4 de 9 del vespre, a la plaça Vapor Ventalló i l’entrada és gratuïta. A més de Terra de gegants, la companyia Efímer portarà a Terrassa dues instal·lacions més. La primera és De peluix, un mico titella de 6 metres d’alçada en forma de mico de peluix que es passejarà matí i tarda per la plaça. La segona és La gran tempesta, una gran bombolla de plàstic de 8 metres de diàmetre on el públic se sent dins d’una d’aquelles boles de vidre en les que neva quan s’agiten.

Al Vapor Ventalló també s’instal·larà la Feria de los inventos, de la cia. Civi-Civiac, amb 40 artefactes i màquines que juguen amb la ciència recreativa, i la presència del Professor Fáter i els seu ajudant, dos inventors que donaran explicacions científiques al seu funcionament que freguen allò impossible. Completa el TNT Kids Lost dog, Cal i Canto Teatro, un espectacle de titelles i objectes sense text que va guanyar el premi millor espectacle espai no convencional FETEN 2017, del que es faran tres passis al llarg del dia. Podeu trobar més informació i horaris dels espectacles del TNT Kids a l’agenda del Petit Terrassa.

Enguany, per celebrar els 10 anys del TNT, el festival amplia la seva durada (de 4 a 5 dies, fins diumenge 1 d’octubre) així com el nombre de funcions i espais que les acolliran. De les 37 propostes que presenta enguany el TNT, 14 són estrenes absolutes i 13 són coproduccions del Festival, que continua l’aposta diferenciada per al públic familiar amb el circuit TNT Kids.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

xarxes socials