Sortegem invitacions per a l’espectacle ‘El vestit nou de la Caputxeta amb botes’

el vestit nouEls de La Xarxa de Terrassa i el Petit Terrassa us tornem a convidar a anar al teatre de franc i en família! Sortegem una entrada familiar (per a quatre persones) per a l’espectacle de titelles  El vestit nou de la Caputxeta amb botes que es farà al Teatre Alegria de Terrassa el diumenge 15 de novembre a les sis de la tarda.

El vestit nou de la Caputxeta amb botes és una proposta de la Cia. Pa Sucat que farà volar la nostra imaginació amb una barreja de tres contes clàssics: La caputxeta vermella, El vestit nou de l’emperador i El gat amb botes. Aquí trobareu tota la informació.

El sorteig es farà entre els membres del Club Petit Terrassa. Si encara no estàs registrat, a què esperes? Fes-ho ara i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el dijous 12/11/2015 a les 24:00h. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials i haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Teatre Alegria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

xarxes socials