Sortegem invitacions per al concert ‘Cor de Cinema’, a l’Auditori Municipal de Terrassa

Cor de cinemaEls del Petit Terrassa no parem! tenim un altre sorteig en marxa amb Barcelona Clàssic Concert, amb el que podeu anar a un concert de franc i en família! Sortegem una entrada familiar (per a quatre persones) per a l’espectacle musical  Cor de Cinema que es farà a l’Auditori Municipal de Terrassa el diumenge 15 de novembre a les 12 del migdia.

Aquest concert inaugura el cicle de ‘Concerts per a Petits i Grans’ de l’Auditori Municipal amb les melodies més famoses de pel·lícules com Titanic, Los chicos del coro, el Libro de la Selva o la popular Frozen, interpretades per elenc d’artistes terrassencs com els Petits Cantants de Terrassa, la Coral de l’Escola l’Avet o músics de l’Estudi d’Arts Musicals Mònika Lao. Aquí trobareu tota la informació.

El sorteig es farà entre els membres del Club Petit Terrassa. Si encara no estàs registrat, a què esperes? Fes-ho ara i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el divendres 13/11/2015 a les 12:00h. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials i haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla de l’Auditori Municipal

Leave a Reply

Your email address will not be published.

xarxes socials