Sortegem invitacions per veure el nou musical de Geronimo Stilton, dissabte al Centre Cultural Terrassa

geronimo 2

Diumenge 29 d’abril, a les 16 i les 19 h, el Centre Cultural porta a Terrassa el nou musical del ratolí més famós: Geronimo Stilton. Gran retorn a Fantasia. En Geronimo torna al Regne de la Fantasia, on l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes! Si ets del Club Petit Terrassa, pots veure’l gratis en família!

Aquesta vegada, Flordiana li ordena que vagi a buscar tots els tresors màgics que hi ha escampats per tot el Regne de Fantasia. Tot això és estrany i molt misteriós. Una aventura de bigotis en el qual ens trobarem amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts altres! Una nova aventura musical plena de misteri, d’emoció, de màgia, de cançons molt divertides, d’imaginació i moltíssima fantasia, amb noves cançons i nous personatges!

Doncs si sou del Club Petit Terrassa teniu l’oportunitat d’anar-hi de franc, ja que junt amb el Centre Cultural sortegem una invitació familiar (per a quatre persones) per a  Geronimo Stilton. Gran retorn a Fantasia, el nou musical el dissabte 29 d’abril a les 16 h. El sorteig es farà entre tots els membres del Club Petit Terrassa. Si ja formes part, no cal que facis res més i si encara no estàs registrat, a què esperes? Fes-ho ara i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el dijous 27/04/2017 a les 12 del migdia. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials i haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Centre Cultural Terrassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.