Tortell Poltrona presenta ‘Garranyics’ al Centre Cultural. Vols guanyar invitacions?

garranyics

Diumenge 2 d’abril, a les 18 h, torna el circ al Centre  Cultural Terrassa de la mà de Tortell Poltrona, un pioner en la renovació del personatge del pallasso, fundador del Circ Cric el 1980 i que ha treballat amb il·lustres pallassos al llarg de la seva carrera. Arriba a Terrassa amb ‘Garranyics’, un espectacle amb música en directe i dirigit a tots els públics, que s’inspira en les faules ancestrals que ens fan reflexionar sobre els contrastos i confluències entre el món rural i el món urbà, l’analògic i el digital, entre el passat i el futur, entre el real i l’imaginari, entre el talentós i el sapastre.

Diu aquesta historia que cada nit, quan la lluna omple de llum el bosc del Montseny, uns personatges extraordinaris es troben per festejar amb alegria el pas del temps. Són criatures fantàstiques que s’apleguen i van creant tota una sèrie d’habilitats talentoses mentre els seus cossos s’adapten al vell mitjà natural on habiten. Enmig d’aquesta festa, dos pallassos, justament fugint del temps que corre, apareixen buscant l’espai on fer allò que volen fer. Els voleu conèixer?

Doncs si sou del Club Petit Terrassa teniu l’oportunitat d’anar-hi de franc, ja que junt amb el Centre Cultural sortegem una invitació familiar (per a quatre persones) per a la funció de Garranyics quest diumenge a les 18 h. El sorteig es farà entre tots els membres del Club Petit Terrassa. Si ja formes part, no cal que facis res més i si encara no estàs registrat, a què esperes? Fes-ho ara i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el dijous 30/03/2017 a les 12 del migdia. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials i haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Centre Cultural Terrassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.