Sorteig d’invitacions per ‘El conte de la lletera’, al Teatre Principal

'El conte de la lletera' |© Cia. Xip Xap Teatre

‘El conte de la lletera’ |© Cia. Xip Xap Teatre

El 10 de març podeu veure ‘El conte de la lletera’ a la Temporada municipal de Teatre Familiar de La Xarxa de Terrassa. És la versió amb titelles i musica en directe d’aquest conte clàssic, de la mà de la Cia. Xip Xap. Si sou del Club Petit Terrassa, podeu guanyar la invitació familiar (per a dos adults i dos nens) que sortegem, i anar convidats a passar una estona molt divertida en família.

La protagonista d’aquest conte és una nena com moltes de les nenes que tots coneixem: juganera i fantasiosa, a la que agrada molt cantar. El dia del seu aniversari la seva mare li regala un càntir ple de llet per a què la porti a vendre al mercat.  Ella ja fa els seus comptes de tot el que es podrà comprar amb els diners que li paguin de la venda de la llet: unes sabates, un vestit…

El sorteig d’invitacions es farà entre tots els membres del Club Petit Terrassa. Si ja estàs registrat no cal que facis res més, participes automàticament. I si encara no ho estàs, a què esperes? Fes-ho ara clicant aquí i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre l’actualitat familiar a Terrassa, descomptes i promocions, per tal que no et perdis res!

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el dijous 08/03/2018 a les 10 del matí. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials. El guanyador o guanyadora haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Teatre Principal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.