Ets fan de playmobil? Sortegem invitacions per a la fira ‘Esplay’ d’aquest cap de setmana

esplay 2

El cap de setmana del 25 i 26 de març torna al Recinte Firal de Terrassa la fira ‘Esplay’que té com a protagonistes les figures, escenaris i productes de la marca Playmobil. Es tracta d’una activitat que va més enllà de les tradicionals fires dedicades aquesta popular joguina amb diorames i parades de venda i intercanvi, ja que incorpora elements novedosos com jocs gegants, tallers amb els que pares i fills podran jugar i gaudir plegats i un concurs infantil de diorames.

Si ets del Club Petit Terrassa tens l’oportunitat de gaudir la Fira ‘Esplay’ gratuïtament, ja que sortegem una invitació familiar (per a 4 persones) entre els membres del Club perquè pogueu passar un dia jugant plegats envoltats de personatges i jocs de Playmobil!

Si ja estàs registrat al Club no cal que facis res més, participes automàticament al sorteig. I si encara no ho estàs, a què esperes? Fes-ho ara clicant aquí i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

A la Fira ‘Esplay’ trobareu jocs educatius i de taula de mida humana, diorames espectaculars de temàtiques tradicionals, tallers creativitius, fira de col·leccionisme i intercanvi, Photocall amb figures gegants i personatges animats… Totes les propostes tenen les joguines i la iconografia de Playmobil com a eix conductor. Teniu més informació de la Fira ‘Esplay’ a l’agenda del Petit Terrassa.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el divendres 24/03/2017 a les 10 del matí. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials. Haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà al membre del Club que resulti escollit com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a l’accès a la Fira.

Leave a Reply

Your email address will not be published.