Sortegem invitacions per veure ‘Superbleda’ al Teatre Principal

superbleda

Diumenge 25 de febrer arriba a la Temporada municipal de Teatre Familiar de La Xarxa de Terrassa l’últim espectacle de la Cia. La Bleda. És ‘Superbleda’, una pallassa amb uns súper poders molt especials, a la que dona vida l’Helena Escobar. Si sou del Club Petit Terrassa, podeu guanyar la invitació familiar (per a dos adults i dos nens) que sortegem, i anar convidats a passar una estona molt divertida en família.

Tots tenim superpoders, però sovint els tenim tan amagats que costen de trobar. Tot i així, quan els necessites, els acabes trobant. La Superbleda té la força d’una formiga perquè pot aixecar set vegades el pes d’una formiga, té el poder de desaparèixer perquè només aclucant els ulls ja no hi és, i pot salvar a qui convingui només dient “un-dos-tres-salvats”. Però quan sorgeixi un problema ‘real’, una necessitat ‘real’, ella tindrà el superpoder més real de tots: la imaginació.

El sorteig es farà entre tots els membres del Club Petit Terrassa. Si ja estàs registrat no cal que facis res més, participes automàticament. I si encara no ho estàs, a què esperes? Fes-ho ara clicant aquí i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre l’actualitat familiar a Terrassa, descomptes i promocions, per tal que no et perdis res!

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el dijous 22/02/2018 a les 14 hores. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials. El guanyador o guanyadora haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Teatre Principal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.