Sortegem invitacions per ‘Reggae per xics’, el primer concert familiar del Diegoestival 2016

Reggae per xics 2Si als petits de casa els agrada la ballaruca, aquest dissabte a les sis de la tarda teniu una cita a la Nova Jazz Cava! Allà se celebra el Diegoestival 2016, el festival popular de música negra de Terrassa organitzat per Soul System i Soulvespa , que aquest any inclou, per primer cop, un concert molt especial per a tota la família!

És l’espectacle ‘Reggae per xics’, en el que el grup The Penguins versionen amb ritmes jamaicans cançons infantils de casa nostra de tota la vida: Una mosca volava per la llum, L’avi que estimava el mar, Puff era un drac màgic, Sol Solet, La masovera… I tot amb el bon humor, la diversió i l’especial posada en escena que sempre acompanya els concerts de The Penguins. Segur que no podreu deixar de ballar! Si ets del Club Petit Terrassa tens l’oportunitat de gaudir-lo gratuïtament perquè el Diegoestival i el Petit Terrassa sortegem dues invitacions per al concert!

El sorteig es farà entre tots els membres del Club Petit Terrassa (les dues invitacions seran per a un únic guanyador). Si ja estàs registrat al Club no cal que facis res més, participes automàticament. I si encara no ho estàs, a què esperes? Fes-ho ara clicant aquí i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

Reagee per xicsThe Penguins és una formació d’onze músics que fa cinc anys van decidir crear un projecte adreçat a públic familiar, per acostar als més petits l’estil reggae. Van pensar que una bona manera de fer-ho era a través de cançons que fóssin conegudes pels nens, i per això versionen peces infantils populars i cançons d’autor ben conegudes pels menuts, però passades pel sedàs dels ritmes jamaicans.

Des del 2011 han editat tres discos ‘Reggae per xics’ (2011), ‘Pugem al tren (2014) i ‘5’ (2016), amb el que celebren els seus cinc anys de trajectòria. Si els voleu veure en acció, no us perdeu els seus videos!

A l’agenda del Petit Terrassa teniu més informació del concert i la venda d’entrades.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el dijous 12/5/2016 a les 12 de la nit. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials. El guanyador o guanyadora haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla de la Nova Jazz Cava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.