Vols anar a l’estrena del nou espectacle del Circ Pistolet i la Banda de Terrassa?

SUITE_VIVACE

‘Suite vivace’

El dissabte 21 i diumenge 22 de maig  s’estrena l’espectacle ‘Suit vivace’ a la Temporada BBVA de Circ del Centre Cultural Terrassa! És una nova creació del Circ Pistolet i la Banda de Terrassa que fa un recorregut per la història del circ i de la música que sempre l’acompanya.

Sis artistes dalt de l’escenari i una gran varietat de números ens mostraran com s’ha viscut el circ a casa nostra des dels seus inicis al segle XIX, fins avui en dia. I ho faran molt ben acompanyats amb la música en directe de la Banda de Terrassa per fer vibrar al públic en un espai màgic en el que confluiran passat, present i futur. Teniu més informació de l’espectacle, recomanat per majors de 5 anys, aquí.

Ara podreu gaudir-lo gratis en família perquè el Centre Cultural Terrassa i el Petit Terrassa sortegem una invitació familiar (per a 4 persones) entre els membres del Club Petit Terrassa!

Per participar només cal estar registrat al Club Petit Terrassa. Si ja formes part, no cal que facis res més i si encara no estàs registrat, què esperes? Fes-ho ara i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb promocions i tota la informació que et cal sobre les activitats familiars a Terrassa per tal que no te’n perdis ni una.

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el dimecres 18/05/2016 a les 12 de la nit. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials. Haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Centre Cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.