Vols guanyar invitacions per anar al teatre en família a veure ‘Les princeses també es tiren pets’?

drac-princeses-es-tiren-pet

Diumenge 9 d’abril, la Temporada municipal de Teatre Familiar de La Xarxa de Terrassa porta un nou musical al Teatre Principal. És ‘Les princeses també es tiren pets’, de la companyia El Replà, una adaptació teatral de Joan Sors del conte del mateix títol d’Ilan Brenman, recomanada per a nens i nenes a partir de 4 anys. Si sou del Club Petit Terrassa, podeu guanyar la invitació familiar (per a dos adults i dos nens) que sortegem, i anar convidats a passar una estona divertida en família.

Aquest conte musical narra com la reina del mirall s’assabenta de que existeix un llibre, amagat al país de les princeses, on hi ha escrits tots els secrets de les princeses més famoses del món. La Reina del Mirall necessita trobar aquest llibre urgentment i fer saber al món que les princeses no són perfectes, que també tenen defectes. Aquesta serà la seva venjança: del disgust es tornaran lletges, molt lletges i ella, per fi, serà la més bella del món. Per una d’aquelles casualitats de la vida, que tan sols ocorren en els contes, apareix un Príncep Blau buscant el camí que porta fins al país de les princeses. Hi ha d’anar per a casar-se amb la seva enamorada Blancaneu. La Reina del Mirall farà un tracte amb ell: Ella el conduirà al país de les princeses i ell a canvi trobarà el llibre i li entregarà. A partir d’aquest punt comença una esbojarrada aventura on al final queda demostrat que la perfecció no existeix, ni falta que fa.

El sorteig es farà entre tots els membres del Club Petit Terrassa. Si ja estàs registrat no cal que facis res més, participes automàticament. I si encara no ho estàs, a què esperes? Fes-ho ara i optaràs a guanyar aquestes invitacions! A més, si ets membre del Club rebràs periòdicament les nostres newsletters amb tota la informació que et cal sobre l’actualitat familiar a Terrassa, descomptes i promocions, per tal que no et perdis res!

El sorteig es realitzarà entre tots els usuaris registrats al Club Petit Terrassa fins el dijous 06/04/2017 a les 12 de la nit. El guanyador es notificarà via mail i es publicarà als perfils del Petit Terrassa a les xarxes socials. El guanyador o guanyadora haurà de notificar l’acceptació del premi per mail en el termini indicat. En cas contrari, el regal s’oferirà als membres del Club que resultin escollits com a guanyadors-reserva. Per gaudir de les localitats caldrà identificar-se amb el DNI a la taquilla del Teatre Principal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.