Publicitat
Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!

Visita guiada 'La Teranyina'

Imprimir
Data
dimecres
04
juliol
de 18:00h a 19:00h, Casa Alegre de Sagrera
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Coneixeu a la Teranyines? És una aranya tan velleta que ja ha fet 100 anys!. Li agrada passejar-se per la ciutat i recórrer els edificis de l'època modernista. Us atreviu a acompanyar-la? Avui, per celebrar la Festa Major, us espera a la Casa Alegre de Sagrera per fer un recorregut per aquest edifici modernista i explicar-vos mil històries, sobretot relacionades amb els teixits, que són la seva especialitat!

També us explicarà el material que utilitzen les aranyes per teixir i fins i tot podreu teixir una teranyina amb ella. Però no patiu, que no són teranyines fastigoses i enganxoses. La Teranyines és una aranya modernista, d'una espècie d'aranyes que només viuen a Terrassa... i són expertes teixidores! Saben un munt de coses de la Terrassa industrial i de l'ofici del tèxtil i viuen en alguns dels edificis modernistes més importants. 

Per a aquesta sessió no cal fer reserva prèvia, però les places són limitades i els infants han d'anar acompanyats d'un adult durant l'activitat. Totes les activitats infantils i familiars de la Festa Major les pots consultar aquí.

Organitza
Organitzat per:
Museu de Terrassa
Lloc
Casa Alegre de Sagrera
Carrer de la Font Vella, 29 -31
08221 Terrassa
Tel. 937316646
Preu Activitat gratuïta
EDATS
edat edat edat edat
3
edat
4
edat
5
edat
6
edat edat edat edat edat edat edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015