Publicitat
Petit Terrassa

Encara no estàs registrat?Registra't!

Cercavila de Festa Major dels grups de Cultura Popular

Imprimir
Data
dissabte
30
juny
de 18:00h a 21:00h, Carrers del centre de Terrassa
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Un senyal d'identitat de la Festa Major de Terrassa és la gran implicació del tots els grups de cultura popular de la ciutat. El moment culminant és la Cercavila, on tots ells recòrren els carrers del centre de Terrassa fins arribar a la Plaça Vella, on cada un fa la seva actuació de lluïment

Encapçalen la Cercavila el Drac de Terrassa i el Drac infantil. Darrera d'ells van -no necessàriament per aquest ordre-, els Gegants, Capgrossos i Nans de Terrassa, els Gegants de les Fonts, la Banda de Terrassa, els Bastoners de Terrassa i Bastoners de Sant Pere, l'Agrupació Folclòrica Amunt i Crits, l'associació Grup Sardanista Terrassa Nord, l'Agrupació Sardanista Asert, la Cobla Ciutat de Terrassa, l'Esbart Egarenc, el Ball de Gitanes de Terrassa, el Ball de Serrallonga, la Cuca Japonesa del Drac de Terrassa, la Papallona de Sant Pere, els Minyons i els Castellers de Terrassa, Els Diables i la Dina de la Maurina, el Drac i Bruixes de Can Boada, la Colla de Diables Balrogs, la Colla Jove Diables de Sant Llorenç, el Bitxo del Torrent Mitger, els Diables de Sant Pere Nord, el Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n'Aurell, els Diabòlics d'Ègara, els Diables de Terrassa, la Pàjara de Terrassa, els Trabucaires de Terrassa i els Bandolers de Terrassa. 

El recorregut de la Cercavila comença a les 18h al Raval de Montserrat. Passa per la rambla d'Ègara, el Portal de Sant Roc i el carrer Major, per arribar, els primers en sortir, a la Plaça Vella pels volts de les 7 de la tarda

A les actuacions de lluïment els grups i les bèsties de foc i fan una petita demostració dels seu poder, els esbarts i grups dansaires un ball, igual que els bastoners, gegants i nans. Els bitxos d'aigua refresquen l'ambient amb les seves ruixades. Els Trabucaires i el Ball de Serrallonga són els més sorollosos i finalment els castellers i minyons entren a plaça fent un pilar com a cloenda de la Cercavila i inici dels Castells de Vigília que tindran lloc a la mateixa plaça a partir de les 21:00 h. 

En algunes de les actuacions, com el ball dels nans o el de la Papallona de Sant Pere, els nens i nenes que estan a la plaça són convidats a participar.

Organitza
Organitzat per:
Ajuntament de Terrassa
Lloc
Preu Activitat gratuïta
Lloc A tenir en compte: Si voleu veure bé l'actuació de lluïment us recomanem arribar a la Pl. Vella una mica abans de les 19h i seure als graons del cantó nord.
EDATS
edat
0
edat
1
edat
2
edat
3
edat
4
edat
5
edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015