10 recomanacions de llibres per a llegir durant l’estiu

S’ha acabat el curs escolar! Ara, és moment de gaudir de l’estiu i sortir a jugar, banyar-se i viatjar, però també és moment de llegir. Aquest mes les llibreries s’omplen de novetats estiuenques com aquestes que ens ha seleccionat la Llibreria L’Orella Verda. A partir d’ara podreu veure propostes per cultivar l’hàbit de la lectura, imprescindible per créixer i, sobretot, per passar-ho molt bé. Trieu i remeneu!

Estimada Abelleta
Autora: Macmillan Publisher International
Editorial: Brúixola

Vola amb l’abelleta pel jardí i coneix el seu petit món! Gira les peces d’aquest llibre meravellós i descobriràs curiositats increïbles.

 

Estimada Marieta
Autora: Macmillan Publisher International
Editorial: Brúixola

Vola amb la marieta pel jardí i coneix el seu petit món! Gira les peces d’aquest llibre meravellós i descobriràs curiositats increïbles.

 

El Peix peixet
Autora: Guido van Genechten
Editorial: Símbol Editors 
En Peixet ha perdut la seva mare i comença a buscar-la. Primer, es troba amb un cranc vermell, després una estrella de mar taronja, més tard un cargol groc, a continuació una tortuga verda, seguidament una balena blava i finalment un pop lila…  Aconseguirà trobar la mare?

Què necessito quan tinc por?   
Autora: Tania García
Editorial: Beascoa

Quan la Lluna té por, plora, crida, es tapa els ulls , surt corrents  o es queda quieta com si fos una estàtua… Però NO és pas que sigui covarda ni que digui mentides, només intenta expressar el que SENT de debò.

 

La font amagada
Autora: Miriam Tirado
Editorial: B de Block

Al Pol li agrada molt cantar. Quan canta, sent que vola. Com si pogués estendre unes ales imaginàries i visitar llocs del món que mai no ha vist. Com si toqués el cel amb els dits de les mans.

 Els invisibles
Autora: Tom Percival
Editorial: Andana

Quan la Isabel i la seva família han d’anar a viure a l’altra punta de la ciutat, ella comença a tenir la sensació que és… invisible.

 

Amor pel mar
Autora: Cristina Olivares Capilla
Editorial: Omnia Books

Aquest conte va sobre el mar. La protagonista, una nena que es diu Mar i el seu avi Niord tenen ànima de mar. Part de la felicitat que senten li deuen a l’aigua, a les platges i als éssers marins.

 

Em feu un lloc?
Autora: Loek Koopmans
Editorial: ING Edicions

A l’hivern, el temps fred ens convida a recollir-nos a casa i estar en família. I això és justament el que fan els sis animalons del nostre conte, que troben un curiós cau, molt calentó, per protegir-se de la neu i del fred.

 

El cocodril que va venir a sopar
Autora: Steve Smallman
Editorial: Beascoa

L’ovelleta Estofat i el vell llop han trobat un ou. Un ou de cocodril! Deu ser una bèstia terrible i ferotge? No! És una criatura adorable i amorosa, i vol fer amics. Un conte meravellós sobre fer amics i enfrontar-se als estereotips.

                                

El robot del bosc
Autora: Jaume Copons
Editorial: Copons

En Bitmax ha arribat al bosc blau força espatllat. Gràcies a en Wagner i la Mus tindrà una nova oportunitat de fer el que sap fer millor: ajudar els altres! Però què en pensen, els habitants del bosc?

 
Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.