4.200 infants i joves de Terrassa participen al Cros Escolar

Una de les curses del Cros del 2016

La sortida d’una de les curses del Cros del 2016

Aquest diumenge els alumnes d’educació primària de Terrassa estan convocats al tradicional Cros Escolar a les pistes d’atletisme de Can Jofresa. El Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa organitza anualment aquesta activitat, que és la més multitudinària de les que realitza al llarg del curs i forma part dels Jocs Esportius com a disciplina individual. Dissabte ha estat el torn dels nois i nois de secundària, i diumenge correran els nens i nenes de 1r a 6è de primària.

En total, uns 4.200 alumnes de 5 a 18 anys de les escoles de Terrassa participaran al Cros Escolar 2017. Per facilitar la mobilitat els organitzadors aconsellen desplaçar-se fins a les pistes de Can Jofresa amb transport públic o bicicletaCom ja ve sent habitual en els darrers cursos, el cros comptarà amb un espai per guardar les bicicletes gratuït i vigilat gràcies a la col·laboració del Bici Terrassa Club (Biter)

Les primeres curses, diumenge a partir de les 9.30 h, seran les dels alumnes de 6è i 5è, que hauran de córrer distàncies de 1.350 metres les noies i 1.500 metres els nois. El lliurament de premis  d’aquestes categories serà a les 10.30 h. Entre les 10.50 i les 11.35 h  correran els nens i nenes de 4t i 3r de primària, que hauran de superar 1.150 metres, amb entrega de premis a les 11.50 h. De 3r a 6è tindran medalla els 8 primers esportistes classificats de cada categoria i sexe.

De 12 a 13 h tindran lloc les curses dels alumnes de 2n i 1r, amb entrega de premis a les 13.20 h. En aquestes categories tots els participants rebran un obsequi, sense podis ni medalles. A tots els participants que arribin a meta se’ls donarà una beguda i un petit esmorzar per reposar forces. Els horaris detallats de cada cursa es poden consultar aquí. A més les medalles individuals, els tres primers equips d’escoles de cada categoria i sexe (excepte prebenjamí), també rebran un trofeu.

Els resultats es podran consultar els dies posteriors a la competició a la web del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa o al seu blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.