“Un adult és un nen que ha oblidat massa coses” Èxit de la nova conferència en linia del cicle 'Converses amb...' de l'Escola Pia de Terrassa

Armando Bastida

Un moment de la conferència, que es por recuperar des de la web de l’Escola Pia

INFORMACIÓ ELABORADA PER L’ESCOLA PIA DE TERRASSA | Èxit de convocatòria de la segona conferència del Cicle ‘Converses amb …’ que organitza en línia l’Escola Pia de Terrassa durant aquest curs. L’objectiu del cicle és oferir respostes a les inquietuds educatives i emocionals que, degut a la pandèmia, les famílies de la ciutat estiguin experimentant al voltant dels seus fills i filles. Saber gestionar l’angoixa, les preguntes i inquietuds dels més menuts és important.

La xerrada d’Armando Bastida, titulada Educar amb sentit comú, va aconseguir l’atenció de més de 300 famílies el dia 3 de desembre. La conferència va resoldre moltes de les inquietuds que tenen les famílies amb fills d’entre 0 a 3 anys. Els participants van tenir l’ocasió de demanar amb anterioritat, a través d’un formulari anònim, consells i l’opinió al ponent. Les principals inquietuds van girar al voltant de la gestió de les rabietes, de les emocions o dels problemes alhora de compartir. També es van donar eines per ajudar als nens i a les nenes a ser més autònoms i ajudar als pares i mares a ser el propi exemple de conducta pels seus fills i filles. La comunicació i l’educació en positiu també va ocupar bona part de la xerrada, que es va acabar allargant al voltant de dues hores.

Armando Bastida és infermer pediàtric, pare de tres fills i autor de llibres relacionats amb la salut i l’educació dels nens i nenes. També és un referent d’aquest àmbit en les xarxes socials on compta amb més de 200 mil seguidors. Bastida és veí de Terrassa i és un referent mundial per a moltes famílies en l’àmbit de l’educació i alimentació durant les primeres etapes de vida. És la segona vegada que fa una xerrada a l’Escola Pia, però aquest any ha estat en línia i en un format diferent.

Podeu veure o consultar tota la conferència a la web de l’Escola Pia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.