L’Escola Pia Terrassa farà aquest curs quatre noves sessions del seu cicle ‘Converses amb…’ per a pares i mares La primera conferència serà el 21 d'octubre amb Mercè Conangla, creadora del model Ecologia Emocional

converses amb

Mercè Conagla protagonitzarà, el 21 d’octubre, la primera de les conferències del cicle

REDACCIÓ | LEscola Pia Terrassa desenvoluparà aquest curs una nova edició del seu cicle ‘Converses amb…’, una iniciativa que té com a objectiu el creixement personal de pares i mares i que està oberta a totes les persones interessades, siguin o no famílies del centre. El cicle es va iniciar de forma telemàtica l’any passat. L’èxit que va aconseguir justifica aquesta nova edició, en la qual es combinaran les sessions online amb les presencials, donada la millora de la situació epidemiològica. En total s’han previst quatre conferències en els propers mesos, totes centrades en temàtiques educatives diverses i amb destacats especialistes com a convidats.

“Proporcionarem una conversa oberta i conjunta amb el grup per tal de fomentar la reflexió. El programa consta de diferents trobades, xerrades i conferències amb persones del món educatiu, de la psicologia, de la pediatria, de la música…”, sintetitzen els responsables d’Escola Pia Terrassa. 

La primera conferència es durà a terme el dijous 21 d’octubre (19.00) i portarà per títol Estima’m perquè pugui créixer i anirà a càrrec de Mercè Conangla, psicòloga, infermera, escriptora i presidenta de la Fundació Ecologia Emocional, entitat que va crear fa 25 anys. Conagla és també la creadora del model Ecologia Emocional i ha escrit 26 llibres per adults i infants sobre l’educació emocional i l’art de viure amb benestar, salut emocional i plenitud. La xerrada es desenvoluparà online i les inscripcions gratuïtes ja es poden fer omplint aquest formulari.

Més conferències
Una altra de les conferències del cicle la protagonitzarà Míriam Tirado i portarà per títol Criança respectuosa i feliç. Es portarà a terme el 19 de gener de 2022 (19.00) i serà presencial. Tirado és consultora de criança conscient, escriptora i periodista especialitzada en maternitat, paternitat i criança. És autora del bestseller Enrabiats i dels contes Tinc un volcà, El fil invisible o La font amagada. Acompanya les famílies per entendre i connectar amb els seus fills/es i compta amb més de 90.000 seguidors a les xarxes socials, motiu pel qual ha esdevingut una influencer del sector de la criança.  

‘Converses amb…’ també comptarà, amb Isabel i Dani, creadors del compte d’Instagram @unamadremolona, amb més de 167.000 seguidors. La seva conferència, titulada Educar en positiu, permetrà conèixer en primera persona la seva experiència com a pares. Serà el 24 de novembre (18.30). El cicle acabarà amb la xerrada titulada Neurociència i educació a càrrec de la doctora Rosa Casafont, metgessa i neurocientífica que explicarà conceptes complexos sobre l’autoconeixement, el funcionament de la ment humana, el pensament i com tot això influencia l’aprenentatge. Serà el dimarts 15 de febrer de 2022 a la tarda (18.30)

Leave a Reply

Your email address will not be published.