Curs 2021-2022: Aquestes son les dates clau del calendari escolar Les classes s'iniciaran el 13 de setembre i s'allargaran fins el 22 de juny de 2022, informa el Departament d'Educació

curs escolar 21 22

El calendari escolar del proper curs s’ha publicat avui | Cedida

REDACCIÓ | El curs escolar 2021-2022 començarà el 13 de setembre per als ensenyaments d’Infantil, Primària, ESO, Batxillerat, i cicles formatius de grau mitjà i grau superior, segons el calendari aprovat pel Departament d’Educació del Govern que avui s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. El calendari també determina que el curs escolar acabarà el 22 de juny de 2022, excepte en els ensenyaments de règim especial, que ho faran d’acord amb la seva programació acadèmica. També s’estableixen les dates de les avaluacions extraordinàries de l’educació secundària obligatòria, entre el 17 i el 22 de juny, després de l’avaluació final ordinària. 

Les vacances de Nadal seran entre el 23 de desembre i el 7 de gener, tots dos inclosos. Per Setmana Santa, les classes s’aturaran entre l’11 i el 18 d’abril, tots dos inclosos. A més, com és habitual, els centres disposaran de tres dies festius de lliure disposició que es podran fer repartits en els diferents trimestres i que no poden coincidir amb els d’inici i final de les classes. Aquests festius de lliure disposició s’han de preveure en la programació general del centre.

Pel que fa a l’horari, aquest es manté a l’educació Infantil, Primària, Secundària obligatòria i Batxillerat. Pel que fa al pla pilot de jornada continuada a Primària, que es du a terme en 25 escoles d’arreu de Catalunya, es prorroga de cara al curs que ve.

El calendari publicat ha estat prèviament aprovat pel ple del Consell Escolar de Catalunya, un organisme en el qual hi ha representats sectors de la comunitat educativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.