Dissabte 29 d’abril arriba el nou musical de Geronimo Stilton al Centre Cultural Terrassa

GERONIMO_STILTON

Dissabte 29 d’abril arriba Geronimo Stilton, Gran retorn a Fantasia, el nou musical al Centre Cultural Terrassa. És la nova aventura músical del ratolí periodista, plena de fantasia, misteri, emoció, màgia i cançons molt divertides. Seran dues funcions, a les 16h i a les 19h, del nou musical basat en el llibre El gran llibre del Regne de la Fantasia (Estrella Polar), que ha venut més de 200 mil exemplars i ha estat un dels llibres més llegits de l’any 2015 a Espanya.

Els petits i grans fans del Geronimo Stilton podran veure’l en acció en un musical de gran format, participatiu i interactiu amb el públic. Dirigit per Lluís Danés i amb l’actuació de Beth Rodergas, el muntatge sorprèn per la seva innovadora i acurada posada en escena, que trenca amb el format convencional del musical. Geronimo Stilton, Gran retorn a Fantasia, el nou musical presenta una escenografia física i una coreografia dinàmica, a càrrec de Montse Colomer, que es combinen amb el món digital, posant la tecnologia al servei de l’espectacle.

Tots aquests elements fan que Danés, el seu director, consideri que és una obra de vital importància en el moment actual, ja que treballa  missatges universals i transversals sobre l’escenari, com ara el valor de l’amistat, la humilitat, la justícia, la solidaritat i la importància del treball en equip; també presents en els llibres de Geronimo Stilton. El compositor de les 21 cançons inèdites de l’espectacle és Xavi Lloses. Ell ha creat una partitura de gran riquesa amb diferents estils musicals, des de la música electrònica i el rock fins al hip-hop.

A Geronimo Stilton, Gran retorn a Fantasia, el nou musical, el director de l’Eco del Rossegador torna al Regne de la Fantasia, i aquesta vegada no hi és per passar-hi uns dies de vacances, sinó perquè l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes.

Quan es retroba amb Flordiana, aquesta li ordena que vagi a buscar els Set Objectes Màgics que hi ha escampats per tot el Regne de Fantasia. Tot plegat és estrany i molt misteriós. Una aventura de bigotis en la que participen personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, la Flordiana de la Flor, l’encantador Boletus o la valenta Alys, entre d’altres.

Geronimo Stilton va néixer a Ratalona, l’Illa dels Ratolins. És llicenciat en Ratologia de la Literatura Ràtica i en Filosofia Rosegairística Comparada. Des de fa vint anys dirigeix L’Eco del Rosegador, el diari amb més difusió de Ratalona. Ha rebut diversos premis, com el Ratitzer per un sensacional reportatge: ‘El misteri del tresor desaparegut’ o l’Andersen 2001 com a personatge de l’any. Un dels seus llibres ha guanyat el Premi eBook Award 2002 al millor llibre electrònic del món per a infants.

En el seu temps lliure, Stilton col·lecciona antigues crostes de formatge parmesà del segle XVIII i juga al golf, però el seu passatemps preferit és explicar contes al seu nebot Benjamí. Noble, sincer, molt amic dels seus amics, fa el que sigui per ajudar les persones que estima, casolà, poruc, no li agrada l’esport, ni les aventures, però sempre està ficat en un embolic o altre. A Fantasia se’l coneix com el Cavaller sense Màcula i sense Temença.

Les entrades per a l’espectacle es poden comprar anticipadament a la web del Centre Cultural, per telèfon al 902 180 677 i a les seves taquilles de dilluns a dissabte de 16 a 20 h. També es podran comprar des d’una hora abans de la funció. El preu és de 25€, amb packs familiars i altres descomptes. La durada de la representació és de 2 h i 10 minuts, inclòs un entreacte de 15 minuts.

Si sou del Club Petit Terrassa, podeu anar-hi convidats, ja que sortegem un pack familiar d’entrades (per a dos adults i dos infants), per a la funció de dissabte 29 a les 16 h. I si encara no ho sou, registreu-vos abans de dijous a les 12 del migdia i podreu optar a guanyar les invitacions. Teniu més informació del sorteig aquí.

Geronimo Stilton, Gran retorn a Fantasia, és la segona i nova aventura del ratolí periodista que es pot veure en format de teatre musical. El primer muntatge basat en les aventures de Geronimo va ser vist per gairebé 100.000 i va fer temporada al Teatre Condal, seguida d’una gira per Catalunya amb més de 200 actuacions. La producció va rebre nombrosos guardons, entre els quals destaquen el premi al millor espectacle musical de la XVII edició dels premis Butaca de Catalunya i el premi al millor musical infantil dels premis Teatro Musical 2011. La versió en castellà del muntatges va fer temporada al Teatro La Latina de Madrid el 2012 amb 59 funcions i 20.000 espectadors.

Lluís Danés, el director de l’obra, és un artista prolífic, visualment contundent i poc convencional amb més de 17 anys de carrera. La seva feina com a director de cinema, director de teatre, escenògraf o realitzador sempre causa una forta impressió en el públic i el seu talent creatiu li ha permès aconseguir diversos premis i el reconeixement nacional i internacional. La música original de l’espectacle és de Xavi Lloses, compositor i artista multidimensional eclèctic i polivalent que desenvolupa la seva hiperactivitat per tots els camins que li brinda l’art.  Enric Llort, guionista, director i actor, signa en aquesta ocasió el guió i el llibret de l’obra. Ha participat en gairebé 30 projectes al llarg de més de 25 anys de carrera.

La cantant Beth Rodergas trepitja els escenaris des dels 16 anys, i la seva carrera s’ha fet imparable a partir del seu pas pel concurs Operación Triunfo el 2002, que la va fer coneguda per al gran públic. Junt amb ella, completen el repartiment del musical Geronimo Stilton, Edgar Martínez, Marc Gómez, Marina Xeix, Marina Schiaffino, Laura Borràs, Toni Guillemat i Joan Mas.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.