Els espectacles ‘Granados i l’espurna de la felicitat’ i ‘Karoli, l’home roda’ estrenen la programació familiar del cicle Fem Sala Terrassa

granados

Moment de l’espectacle ‘Granados i l’Espurna de la Felicitat’ | (c) Segre.com

Fem Sala és un cicle d’arts escèniques impulsat per uns apassionats del teatre i integrants del “Grup de teatre d’Amics de les Arts” de Terrassa. La proposta vol donar cabuda a totes les manifestacions artístiques de música, teatre i circ a la Sala d’Actes de l’entitat i oferir una programació cultural regular a la ciutat. La programació del Fem Sala dura dos mesos i inclou dos espectacles familiars i infantils: El professor Karoli i Granados i l’Espurna de la felicitat. 

La primera proposta, Granados i l’espurna de la felicitat arriba el 5 de març,  i és un passeig per la vida del compositor en clau de clown i música clàssica. És un espectacle fresc, simple, estimulant i divertit on Clara del Ruste fa de clown, donant un toc de màgia i surrealisme, i Emili Burgaya, al piano, interpreta a Enric Granados. Així, els nens i nenes són convidats a participar en la primera classe de piano de Granados, “els nens s’involucren molt, ràpidament s’aixequen i volen participar, en canvi, els adults s’ho pensen més”, explica del Ruste. La proposta aconsegueix connectar amb el públic infantil i també amb el nen que tots els adults porten dins, “els nens queden al·lucinats amb la màgia i la música i els pares riuen i gaudeixen molt”, assegura l’actriu.

El 2017 se celebra el 150 aniversari del naixement de Granados, i aquest és un espectacle divertit, alegre, suggerent, amb un esperit molt viu, “tal i com era Granados”, afirma del Ruste. La música transportarà al públic al món dels infants i “convida a compartir l’espurna de la felicitat que tots tenim dins, a través de les sensacions”, indica.  L’obra també és un homenatge a la cantant lírica terrassenca Anna Argemí, “és un gust tornar-me a posar el nas de pallasso, no me’l havia posat des de que vaig debutar amb ella a Terrassa, fent de clown”, confessa l’actriu i amiga de la cantant.

I la setmana vinent, el 12 de març, tornarà a Terrassa l’incombustible professor Karoli dins de la seva enginyosa roda amb motor. Karoli, l’home roda. És un espectacle de circ molt visual, presidit pels seus artilugis amb rodes. Amb ells i el seu enginy, en Karoli demostrarà la seva passió per les rodes, fent servir els seus invents com monocicles alts amb cames o bicis nanes de 10, 20 i 30 cms. L’artista, que combina tècniques de malabars i monociclisme, es va endur el premi de votació popular als Premis de Circ Zirkòlika 2015.

Les entrades pels espectacles es poden reservar al telèfon 93 785 92 31 i es poden recollir fins una hora abans de l’espectacle a les taquilles, on també es podran comprar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.