La Factoria Cultural porta aquesta tardor una desena d’espectacles familiars La programació destaca per la gran oferta de propostes de teatre, circ, música i dansa

Espectacle de Pinotxo de teatre del 26 de setembre | Cedida

REDACCIÓ | La Factoria Cultural de Terrassa ha presentat aquest dimarts la seva programació de tardor amb més d’una trentena d’activitats per a públics diversos on destaquen especialment la dansa, la música i els espectacles familiars. 

El públic familiar podrà gaudir d’una desena d’espectacles. El 12 de setembre a les 17h serà el torn de Shado, el mag influencer que ha sigut capaç de trencar els esquemes de la màgia tradicional. 

El grup Xiula tornarà el 19 de setembre amb dues sessions a les 12 h i a les 16.30 h amb el seu cinquè disc Descontrol Mparental. Els hi seguirà l’espectacle de teatre Pinotxo el 26 de setembre a les 17 h. El 12 de desembre a les 18 h farà la seva aparició l’espectacle ‘Coco’, una adaptació musical sobre aquesta història tan coneguda basada en la tradició mexicana del Dia dels Morts.  

El Gran Circ Acrobàtic Xinès inaugurarà l’any 2022 amb l’espectacle El jove i la fada Fènix, un espectacle únic amb més de 30 artistes sobre l’escenari amb 18 tipus diferents de programes acrobàtics que s’uniran en una obra de teatre. El 22 de gener a les 18 h serà el torn de l’obra de ballet de El Trencanous

A més, hi haurà concerts com el de Pep Plaza, Mecano, espectacles de dansa contemporània, monòlegs com el de Manel Fuentes i circ contemporani com Ailey II. 

Els punts de venda seran la taquilla de la Factoria Cultural de Terrassa, per telèfon al 93 519 70 39 o en línia. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.