La temporada de les piscines municipals de Terrassa comença aquest dijous i s’allargarà fins el 5 de setembre Com l'any passat, es manté la venda online d'entrades, els dos torns de bany al dia i mesures per contenir el covid-19

Piscina de Vallparadís | Cedida

REDACCIÓ | La temporada de bany a les piscines municipals de Vallparadís, les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina s’iniciarà dijous 24 de juny i s’allargarà fins el diumenge 5 de setembre. Davant les limitacions d’aforament i disposicions per contenir el covod-19, les entrades es podran adquirir a través de la pàgina web www.terrassa.cat/piscines amb tres dies d’antelació al moment en què es vulgui fer-ne ús, a partir de les 21.00 o a les mateixes taquilles de les piscines mitjançant pagament en efectiu o amb targeta. S’establiran dos torns de bany, un de mati (10.30-14.30) i un de tarda (15.30-19.30).

Per a la nova temporada de bany, l’Ajuntament de Terrassa ha decidit mantenir els preus especials que ja es van aplicar l’any passat. Així doncs, hi haurà entrada gratuïta per a les persones menors de 14 anys, una entrada general de 2 euros a partir dels 14 anys i d’1,5 euros per a esplais i col·lectius. Davant la impossibilitat d’adquirir abonaments de temporada, es posa a disposició dels usuaris i usuàries una targeta multibany de 10 entrades a un preu de 15€.
 
Per evitar la utilització compartida d’espais, els serveis de guarda roba i vestidors estaran tancats i es reduiran els aforaments i l’accés als lavabos per garantir la distància social dins els espais comuns de les instal·lacions. Amb l’objectiu de minimitzar les cues d’entrada i el temps d’espera per accedir a les instal·lacions es reforçaran els serveis d’atenció i informació i s’ampliarà el nombre de taquilles a disposició de les persones usuàries.

Leave a Reply

Your email address will not be published.